Γιώργος Λύρας: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη τους

Εσείς σε ποιον λέτε πως μοιάζει η κόρη τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λύρας: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη τους

Μπορέι η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ωστόσο στα social media μοιράζονται αρκετές στιγμές με την κόρη τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ο επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση για την μικρή Ηλέκτρα και για την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μαμά της.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και δυο της τραγουδίστριας και το πόσο μοιάζουν είναι απίστευτο.

«Αυτό το παιδί...ίδιο με εμένα ειναι..», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λύρας.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2007 και το 2011 κράτησε στην αγκαλιά του την πριγκίπισσά του.

Να σημειώσουμε πως ταγενέθλια της είχε πριν λίγους μήνες η Πέγκυ Ζήνα και δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια τα γιόρτασε μαζί με την όμορφη οικογένεια της και η τούρτα της πραγματικά μας εντυπωσίασε.

Πέγκυ Ζήνα: Η αξιολάτρευτη ανάρτηση του συζύγου της Γιώργου Λύρα

Την πιο αξιολάτρευτη και γλυκιά ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σύζυγος της Πέγκυ Ζήνας, Γιώργος Λύρας. Μία κίνηση που έκανε πολλούς να "ζηλέψουν" την όμορφη πολυετή σχέση τους.

Το ζεύγος Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας είναι ένα από εκείνα τα ζευγάρια της showbiz που επιλέγουν να απέχουν από την υπερ προβολή της μεταξύ τους σχέσης, παρ'όλα αυτά η σχέση τους είναι τόσο ισχυρή που τις φορές που υλικό από αυτήν δημοσιεύεται τα κοινωνικά δίκτυα παραληρούν!

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η συγκεκριμένη.

Δείτε την αξιολάτρευτη ανάρτηση που έκανε ο σύζυγος της Πέγκυ Ζήνας στο Instagram!

undefined

Πέγκυ  Ζήνα

Η φωτογραφία απεικονίζει το ζευγάρι αγκαλιά και από κάτω, στην περιγραφή ο Γιώργος Λύρας σχολίασε δυο καρδούλες.

Τόσα χρήματα θα έπαιρνε η Πέγκυ Ζήνα για το καρναβάλι της Ξάνθης αν δεν είχε ακυρωθεί!