Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψε πως βίωσε τις πρώτες ώρες μετά τον ακρωτηριασμό

«Όταν με ρωτούσαν τι έπαθα έλεγα ότι ήμουν...»

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψε πως βίωσε τις πρώτες ώρες μετά τον ακρωτηριασμό
News 03.12.2021 18:06
Από Ίρις Βίλα

Με αφορμή της Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή «Familiar» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Open θέλησε να "ανοίξει" την καρδιά του και να μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν ακρωτηριάστηκε το πόδι του.

Μάλιστα, ο Κώστας Χρονόπουλος ο οποίος ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση του Ετεοκλή Παύλου βρέθηκε επίσης στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για το πως ο ίδιος αντιμετώπισε το ατύχημά του.

Η αποκάλυψη για την πιο δύσκολη περίοδο του Ετεοκλή Παύλου

«Είχε το ατύχημά του πριν από έξι χρόνια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το δωμάτιο που βρισκόταν ο Ετεοκλής. Δυστυχώς ήταν από τα περιστατικά που μένουν αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο, είχε υποστεί τον ακρωτηριασμό αλλά δυστυχώς είχε κι άλλα προβλήματα. Λόγω της μεγάλης παραμονής του στην εντατική είχε χάσει πάρα πολλά κιλά» ανέφερε ο Κώστας Χρονόπουλος.

Και ο Ετεοκλής Παύλου περιέγραψε: «Ήρθε η ώρα να μάθει και ο κόσμος πως κοιμόμουν στο νοσοκομείο και στην εντατική αγκαλιά με έναν τεράστιο αρκούδο – καρχαρία. Ήταν περίπου στο 1,5 μέτρο και ήταν ένα λούτρινος καρχαρίας. Όταν με ρωτούσαν τι έπαθα έλεγα ότι ήμουν στη θάλασσα και μου έφαγε το πόδι ένας καρχαρίας».

Μεγάλη συγκίνηση στο Mega με τον Ετεοκλή Παύλου - «Είναι δύσκολο να επουλώσεις τις πληγές»

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν σήμερα καλεσμένος μαζί με την Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια του για το πώς αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη θεραπεία του μετά το ατύχημα.

Ο αγαπημένος αθλητής αναφέρθηκε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι της θεραπείας του καθώς όπως είπε είναι δυσκολότερο από το σωματικό.

«Έχω ξεχάσει και εγώ την αναπηρία μου. Μου πήρε πολλά χρόνια η αποκατάσταση μου και όχι τόσο η σωματική. Η σωματική ξέρεις ότι είναι κάτι που μπορεί να σου πάρει δύο χρόνια; Αν δεν έχεις plan B στη ζωή σου και έχεις μόνο plan A, θα το πετύχεις. Ήξερα ότι θα το κάνω, το σωματικό είναι εύκολο. Το ψυχικό είναι το δύσκολο.

Να επουλώσεις τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί μέσα σου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό θέλει πολύ δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Είπα ότι θα περάσω κάποια χρόνια λίγο δύσκολα αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα δω τον εαυτό μου όπως θέλω. Το πότε δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή θα το δω. Αυτό έχει σημασία, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δεν υπήρξε ψυχολόγος. Δεν ένιωσα την ανάγκη, μόνο στο πλαίσιο της θεραπείας στο νοσοκομείο. Είχα ανάγκη να τα βρω με τον Ετεοκλή. Αυτά που με βοήθησαν περισσότερο ήταν το διάβασμα και η πίστη μου. Φυσικά μαζί με την οικογένεια μου. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν μια καραντίνα σε όλη τους τη ζωή.

Ένας άνθρωπος με καροτσάκι δεν μπορεί να βγει να περπατήσει, να πάει για καφέ, δεν έχει ράμπες. Πρέπει να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους να βγουν από μια καραντίνα που τους έχουμε αναγκάσει εμείς να βρίσκονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Share