«Ράγισε» καρδιές η Κατερίνα Δαλάκα - «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε»

Πολύ δύσκολες ώρες για την αθλήτρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε» καρδιές η Κατερίνα Δαλάκα - «Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε»

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχασε τον αγαπημένο της παππού. Η ίδια θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Δαλάκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία του παππού της από το Πάσχα και του είπε το αντίο με τον πιο σπαρακτικό τρόπο. Αμέσως οι φίλοι της έσπευσαν να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του αγαπημένου της παππού.

Μάλιστα, η αθλήτρια έχει αλλάξει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την έχει αντικαταστήσει με ένα μαύρο φόντο.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα για τον παππού της

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου άνθρωπε παππού μου. Σ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πέρα από την απώλεια του παππού της, η Κατερίνα Δαλάκα βίωσε και χωρισμό φέτος το καλοκαίρι

Και το έργο συνεχίζεται! Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αποφάσισαν να τραβήξουν για ακόμα μία φορά χωριστούς δρόμους και να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Ένα τέλος, που όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, είναι οριστικό.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί ένα σωρό φορές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η τελευταία τους επανασύνδεση το καλοκαίρι του 2021, έδειχνε πως έχουν αφήσει στην άκρη τα όποια προβλήματα είχαν και πλέον τραβούν κοινή πορεία.

Όπως είθισται να συμβαίνει λοιπόν στη σύγχρονη εποχή όταν μία αγάπη πεθαίνει, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media.

Σαν να μην έφτανε αυτό, για να επιβεβαιώσουν στο 100% τις φήμες χωρισμού, έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος χωρισμός