Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Έφυγα από το σπίτι...» - Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Ναταλία Τσαλίκη

«Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνω»

«Έφυγα από το σπίτι...» - Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Ναταλία Τσαλίκη
News 03.12.2021 18:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την μητέρα της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γνώρισε ποτέ την πραγματική αγάπη από εκείνη, με αποτέλεσμα να υπάρξει ρήξη στη σχέση τους.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό μίλησε για το bullying που υπέστη από σκηνοθέτη ωστόσο σήμερα άνοιξε την καρδιά της για την οικογένειά της.

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Τσαλίκη

«Έχω φύγει από το σπίτι μου πολύ μικρή, 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς, έπρεπε να το κάνω. Είχα να μιλήσω στους γονείς μου 3 χρόνια. Προσωπικές κόντρες με την οικογένεια. Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό εξομαλύνθηκαν τα πράγματα. Δυσκολεύτηκα εκείνα τα 3 χρόνια στα πρακτικά.

Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος είναι ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό του. Από τον πατέρα μου και από την γιαγιά μου είχα αρκετή αγάπη. Αλλά από την μητέρα μου που το έχεις πάντα περισσότερη ανάγκη. Άργησα πολύ να την συγχωρέσω. Μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

«Έχει γίνει ένα είδος reality» - Το αιχμηρό σχόλιό της για το ελληνικό Metoo

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo στο ελληνικό θέατρο.

«Με στεναχωρεί το ότι όταν παρουσιάζεται ένα γεγονός, δίνουμε λιγότερη έμφαση και σημασία στο ίδιο το γεγονός και περισσότερο στο τι θα πούμε. Μαζευόμαστε όλοι και γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές. Καταδικάζουμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε, διχαζόμαστε, παίρνουμε θέσεις υπέρ ή κατά και γίνεται ένα είδος reality πάνω στο ίδιο το γεγονός, το οποίο τελικά υποβαθμίζεται. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ το γύρω γύρω. Η φασαρία…

Βεβαίως και έχω αντιμετωπίσει δύσκολες συμπεριφορές. Για αυτό πήρα αμέσως θέση και είπα ότι καλά κάνουν οι άνθρωποι και μιλάνε και εκτίθενται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και γενναίο να μπορείς να εκθέτεις τα πράγματά σου έτσι και καλό είναι αυτό να μη ξεχαστεί. Αυτή είναι η πρόθεση» ανέφερε η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία είχε ξανά αναφερθεί στο κίνημα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Τσαλίκη για κίνημα #metoo - «Μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ, δεν έχει...»

Ναταλία Τσαλίκη: Παροτρύνει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για τη βία - «Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε»

Share