Κυριάκος Κυανός για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό: «Φοβήθηκα, ήμουν πολύ άσχημα»

«Έκανα ένα βήμα κι ένιωθα ότι θα πέσω κάτω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κυριάκος Κυανός για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό: «Φοβήθηκα, ήμουν πολύ άσχημα»

Το πρωί της Παρασκευής 3/12 ο Κυριάκος Κυανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος αναφέρθηκε για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό αλλά και τα σχόλια που είχε δεχτεί για τα κιλά του.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυανού

«Δεν βουτά καθόλου την γλώσσα στο μυαλό ο κόσμος. Όταν μπαίνεις όμως στην διαδικασία να νιώσεις αυτό το μαστίγωμα με τα μάτια τους… Επειδή είναι θέμα υγείας, δεν είναι ότι έβαλα κάτι που δεν είναι της μόδας ή έβαλα ένα σώμα χοντρό. Πόσο μάλλον τώρα που ο καθένας λέει ότι θέλει.

Γενικά με τις ματιές του και σχόλια από πίσω θα σκάσει κανένα πουκάμισο. Δεν έχω περάσει πολλά τέτοια προβλήματα αλλά υπήρχαν, όπως το να μιλάμε για μια συνεργασία και να λένε τι να τον κάνεις τώρα που είναι χοντρός. Έχω χάσει δουλειά ή άνθρωποι να σε βγάζουν από το πλάνο και να λένε βλέπεις πως έχει γίνει;.

«Νοσήσαμε τώρα που πήραμε λίγο θάρρος και χαλάρωσαν τα πράγματα μετά από δύο καραντίνες. Το Πάσχα κι ήμουν ακόμα με κιλά και με θεραπεία για το σάκχαρό μου. Φοβήθηκα, ήμουν πολύ άσχημα, κάθε φορά στο τσακ για νοσοκομείο. Έβγαινα στο μπαλκόνι και προσποιούμουν ότι ήμουν καλά.

Ήταν χειρότερα κάθε φορά η ανάσα. Ένιωθα να υπάρχουν κάθε φορά μαχαίρια και να με σκίζουν. Έκανα ένα βήμα κι ένιωθα ότι θα πέσω κάτι. Εγώ από τότε έχω αλλάξει. Αέρας να φυσήξει νιώθω διαφορετικά τώρα».

Λίγα λόγια για την καριέρα του Κυριάκου Κυανού

Από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε μέχρι και σήμερα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, Κυριάκος Κυανός, έχει κάνει μεγάλα βήματα στην καριέρα του και μας έχει διασκεδάσει ανεπανάληπτα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Μάλιστα, το δέσιμό του με το κοινό απο την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας ήταν μοναδικό. Ξέρει να ανεβάζει το κέφι και να χαρίζει απλόχερα θετική ενέργεια.

Πάντα με το χαμόγελο και με αισιοδοξία, ο Κυριάκος Κυανός έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει δημιουργήσει ήδη ένα μεγάλο fun club. Θα λέγαμε, λοιπόν, πως η σχέση του με το κοινό του είναι ανεπανάληπτη. Βέβαια, είναι και κάτι στο οποίο ποντάρει ο Κυριάκος Κυανός και φυσικά όπως ο ίδιος δηλώνει στις συνεντεύξεις του, εάν ο καλλιτέχνης δεν κοιτάζει το κοινό του στα μάτια και μάλιστα αληθινά, δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Υπολογίζει το κοινό του, το σέβεται και το αγαπά ιδιαίτερα. Θέλει να διασκεδάζει αληθινά τον κόσμο και να τον βοηθά να ξεχαστεί απο τα προβλήματά του. Μάλιστα, δεν ειναι τυχαίο που σε πολλές συνεντεύξεις του δεν σταματά να τονίζει πως αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι όχι τόσο να κάνει μεγάλη καριέρα, όσο να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στους δίσκους του και να χαρίζει το κέφι όταν ανεβαίνει πάνω στις μεγάλες πίστες. Παράλληλα, ο Κυριάκος Κυανός, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός απο τους συναδέλφους του, μιλώντας για τη φιλία τονίζει πως γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο γεννιέται ευκολότερα η καχυποψία και όχι η φιλία. Όμως, παρ’ όλα αυτά ο Κυριάκος Κυανός είναι ένας άνθρωπος που υπολογίζει πολύ στην ομαδική δουλειά και στις καλές συνεργασίες, που χαρακτηρίζονται απο σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μάλιστα, όπως τονίζει ο ίδιος ο Κυριάκος Κυανός, μόνο με τη σωστή συνεργασία μιας ομάδας ατόμων μπορεί να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα.