Το "καρφί του Πετρέλη για την Πατούλη: «Δεν ξέρω γιατί ο καθένας λέει αυτό που λέει»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Με αφορμή τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα με την συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο μουσικό show του Just the two of us, ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινάτικα».

Οι δηλώσεις του Θάνου Πέτρέλη

«Δεν έτυχε να μιλήσουμε γιατί η γυναίκα κάνει όλη την εβδομάδα πρόβες. Θα βγει να πει ένα τελευταίο τραγούδι. Δεν ισχύει αυτό που είπε (για το τραγούδι). Υπάρχουν και μάρτυρες που μπορούν αν το επιβεβαιώσουν… Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε αυτό, εγώ έχω τελειώσει από το σόου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω. Η χημεία μας ήταν πολύ καλή και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά οι απόψεις διίστανται αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία… Δεν θα πω ψέματα, δεν υπάρχει λόγος. Δεν ξέρω γιατί ο καθένας λέει αυτό που λέει».

"Ήταν αδικαιολόγητη! Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική" - Ο Θάνος Πετρέλης "άδειασε" την Βανδή

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, με αφορμή τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή στη Μαρίνα Πατούλη και τον ίδιο στο χθεσινοβραδινό (27/11) live του J2US.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως του φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση από τη Δέσποινα Βανδή και πως θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι πιο ευγενική.

«Η Μαρίνα μού είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί.

Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».