Idols: «Αν δεν έκανε παιδιά θα ήταν δυστυχής» - Η συγκινητική αναφορά στον Δημήτρη Μητροπάνο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Idols:  «Αν δεν έκανε παιδιά θα ήταν δυστυχής» - Η συγκινητική αναφορά στον Δημήτρη Μητροπάνο

Το βράδυ της Παρασκευής 3/13, μέσα από την εκπομπή «Idols» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι ο Σάκης Ρουβάς, προβλήθηκε η αφιέρωση για τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος αναμφίβολα άφησε το δικό του στίγμα στην μουσική βιομηχανία καθώς κατέγραψε πολλά χιλιόμετρα. Μάλιστα, όπως ανέφερε και στην εκπομπή ο φίλος του, Γιώργος Μεράντζας ήταν μια σπάνια προσωπικότητα σαν άνθρωπος, σαν στυλ, σαν μπέσα, σαν αρσενικό.

Οι δηλώσεις για τον Δημήτρη Μητροπάνο

«Ήταν χαρούμενος γιατί είχε κάνει παιδιά. Δεν είχε τύχει με τον πρώτο του γάμο κι αν δεν έκανε παιδιά και σε αυτόν το γάμο θα ήταν δυστυχής. Πιστεύω ότι ήταν πολύ ευτυχισμένος που έκανε δυο κόρες».

Πως είναι σήμερα η γυναίκα και οι δυο κόρες του Δημήτρη Μητροπάνου - 8 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ο κορυφαίος Δημήτρης Μητροπάνος έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2012. Η σύζυγος και οι δυο κόρες του έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση πριν από ένα χρόνο, το 2019, σε μια βραδιά που είχε οργανωθεί προς τιμήν του.

Η γυναίκα του, Βένια, και οι κόρες του, Αναστασία και Μυρσίνη, κρατούσαν και κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ... Δείτε πως είναι σήμερα στην παρακάτω φωτογραφία:

παιδιά και γυναίκα Δημήτρη Μητροπάνου σήμερα

Η πρώτη εμφάνιση της γυναίκας του Δημήτρη Μητροπάνου δυο χρόνια μετά τον θάνατό του

Δυο χρόνια μετά το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου η σύζυγος του, Βένια έκανε τη πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

H αγαπημένη γυναίκα του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, εγκαινίασε την έκθεση της με χειροποίητα κοσμήματα στην Κηφισιά.

Ο θάνατος του, όπως ήταν φυσικό, την συγκλόνισε και απέφευγε διακριτικά τα φλας και τις κοσμικές εκδηλώσεις. Η επανεμφάνιση της, όπως αναφέρει η News, ύστερα από τόσο καιρό απουσίας αποτέλεσε είδηση. Η Βένια Μητροπάνου εγκαινίασε στην Κηφισιά την έκθεση της με χειροποίητα κοσμήματα, αλλά απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Γυναίκα μητροπάνου δημήτρη

Πηγή: iefimerida.gr