Νέο βήμα για την Κατερίνα Καραβάτου - Η ανακοίνωση στο Instagram πριν μερικές ώρες

Θα την δούμε δυο φορές στην τηλεόραση απόψε 4/12

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέο βήμα για την Κατερίνα Καραβάτου - Η ανακοίνωση στο Instagram πριν μερικές ώρες

Μπορεί να πέρασε 3 άσχημα περιστατικά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου προχωράει μπροστά με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη. Ο χωρισμός της από τον Κρατερό Κατσούλη, ο θάνατος της αγαπημένης της μητέρας, αλλά και ο κορωνοϊός, την έκαναν πιο δυνατή.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα πάνε πολύ καλά, για αυτό και σήμερα 4/12 θα την δούμε δυο φορές στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα παρουσιάσει την μουσική εκπομπή Σπίτι με το MEGA, όπου θα δούμε τον Γιώργο Αλκαίο μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα story της.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου Σπίτι με το MEGA

Η ανακοίνωση για το Σπίτι με το MEGA

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Γιώργο Αλκαίο!
Ο συνθέτης και τραγουδιστής που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική σκηνή, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα έπειτα από 11 χρόνια απουσίας με μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Γιώργος Αλκαίος, με τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει στη μουσική του ελληνικά, ανατολίτικα και σύγχρονα ποπ στοιχεία, κάνει μία αναδρομή σε τραγούδια που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως τα «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Τι Τι;», «Συρματόπλεγμα», «Σ’ αγαπάω», «Opa», «Μάτια θλιμμένα» και πολλά άλλα που έχουμε αγαπήσει.

Μαζί με τους αγαπημένους του φίλους Λένα Παπαδοπούλου και Άκη Δείξιμο μοιράζονται στη σκηνή την κοινή τους αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, χαρίζοντάς μας μία μουσική συνάντηση γεμάτη κέφι και μοναδικά ντουέτα. Δίπλα τους θα βρεθούν ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος και του βιολιού Νίκος Χατζόπουλος.

Μια μουσική βραδιά που θα ανεβάσει τη διάθεσή μας στα ύψη έρχεται το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA».