«Τώρα θα με τρελάνετε» - Σε έξαλλη κατάσταση η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA

Την έβγαλε από τα ρούχα της ο Κούγιας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τώρα θα με τρελάνετε» - Σε έξαλλη κατάσταση η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA

Έξαλλη έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA. Ο Αλέξης Κούγιας βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με σκοπό να αναφερθεί στο γεγονός πως ο ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης παραπέμπεται σε δίκη για 4 υποθέσεις βιασμού.

«Είναι συνήθης διαδικασία αυτή που ακολουθήθηκε. Αλλά στην υπόθεση Λιγνάδη έχουν γίνει δικονομικά έκτροπα. Δεν τον έχουν καλέσει να δώσει εξηγήσεις. Δεν υπάρχει προηγούμενο να έχουν καταθέσει κάποιοι μηνύσεις από άλλες χώρες, να μην τους έχει δει εισαγγελέας, και να παίρνει στα σοβαρά ένας εισαγγελέας μια καταγγελία για μια πράξη που έγινε το 2010.

Ο κ. Λιγνάδης έδωσε απόλυτες εξηγήσεις σε βάθος πέντε ημερών. Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο. Για τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια θεωρώ ότι οι αποφάσεις τους είναι κατευθυνόμενες», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο κ. Λιγνάδης στη χειρότερη στιγμή της ζωής του, που είναι κρατούμενος, έχει την αίσθηση του χιούμορ. Έχει εξαιρετική παιδεία, είναι τιμή μου να με επιλέγει να τον υπερασπιστώ», τόνισε και τα λόγια του εξόργισαν την Σίσσυ.

Το ξέσπασμα της Χρηστίδου κατά του Λιγνάδη

«Μα στη συνθήκη που βρεθήκατε παρατηρήσατε αυτοσαρκασμό κ. Κούγια; Τώρα θα με τρελάνετε. Στις συνθήκες που βρεθήκατε κάνατε χιούμορ; Ο αυτοσαρκασμός που κολλάει; Αντιλαμβάνεστε πόσο προκλητικό είναι να λέτε ότι ένας άνθρωπος που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, οι τρεις από αυτούς ανήλικοι, ότι κάνει χιούμορ και διασκεδάζει με την κατάσταση. Είναι προκλητικό. Με προκαλεί που λέτε ότι αντί να είναι στα πατώματα, έκανε και χιούμορ» ανέφερε με έντονο ύφος η Σίσσυ Χρηστίδου.

"Τσακισμένη' ψυχολογικά στον αέρα του MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονήθηκε πριν τρία χρόνια στην Ρόδο. Ο κ. Γιάννης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα ρούχα της εκτίθενται στην έκθεση «She’s gone», μαζί με ρούχα και άλλων δολοφονημένων γυναικών

«Η Ελένη ήθελε να ταξιδέψει, αλλά δεν δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει ταξίδια, γιατί κάποια τέρατα την έστειλαν σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Ας ταξιδέψει η ψυχή της σε όλο τον κόσμο. Τα ρούχα αυτά είναι και της Ελένης, και της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και όλων των άλλων κοριτσιών» δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Η παρουσιάστρια ακούγοντας τον κ. Γιάννη φορτίστηκε συναισθηματικά και "λύγισε". Μέχρι και η φωνή της "έσπασε" μιλώντας μαζί του.

«Ντρέπομαι να μιλήσω μετά από εσάς κ. Γιάννη. Δεν έχω κάτι να πω. Είναι τεράστιο το μεγαλείο της ψυχής σας και η δύναμή σας» ανέφερε συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.