Πολύ δύσκολες στιγμές για την Ευρυδίκη - Ανέβαλε όλες τις εμφανίσεις της

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες στιγμές για την Ευρυδίκη - Ανέβαλε όλες τις εμφανίσεις της

Η Ευρυδίκη φαίνεται πως περνάει δύσκολες ώρες, καθώς λόγω ενός προβλήματος με την υγεία της αναγκάστηκε να αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο μέχρι να γίνει καλά.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, αποκαλύπτοντας μάλιστα τι ακριβώς συμβαίνει, λίγες ημέρες μετά την επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της.

Το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Ευρυδίκη

«Αγαπημένοι μου φίλοι, καλησπέρα! Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με οξύ τραυματισμό ακοής που προκλήθηκε από βαρότραυμα κατά τη διάρκεια πτήσης. Δυστυχώς, μετά από σύσταση των γιατρών μου, αναγκάζομαι να αναβάλω όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στην Ελλάδα και την Κύπρο, έως ότου επουλωθεί το τραύμα.

Υπόσχομαι ότι θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας στη Σφίγγα, με τους υπέροχους καλεσμένους μου, μέσα στην καινούργια χρονιά και θα σας ενημερώσω σχετικά με τις εμφανίσεις μου στην Κύπρο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Να είστε όλοι καλά!», έγραψε στη λεζάντα της.

Ευρυδίκη πρόβλημα υγείας

Ασύλληπτος θρήνος για την Ευρυδίκη

Πάρα πολύ δύσκολες πέρασε η Ευρυδίκη και πριν από λίγες ημέρες, καθώς η τραγουδίστρια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της θείο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Η Ευρυδίκη, ανέβασε μία φωτογραφία του θείου της απ' όταν ήταν νέος και τον αποχαιρέτησε με τα πιο γλυκά λόγια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πόσο δεμένη ήταν μαζί του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της, έζησαν μία ακόμα πολύ μεγάλη απώλεια μιας και έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

«Βρες χρόνο ν’ αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι - αυτό είναι το προνόμιο των Θεών». Εσύ ζούσες για την αγάπη. Αγάπησες και αγαπήθηκες πολύ. Και σαν Θεός επιστρέφεις τώρα στο σπίτι σου. Σ’ αγαπώ υπέροχε θείε Τάκη», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.