Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη - Άλλαξε το πρόσωπο της

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη - Άλλαξε το πρόσωπο της

Λίγους μήνες μετά τον θρήνο που έζησε, η Μαριάντα Πιερίδη, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια εντυπωσιακή της φωτογραφία.

Ποζάροντας στον φακό με το αριστερό της προφίλ, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε με καμάρι στους διαδικτυακούς της φίλους τα νέα, ginger red, καρέ μαλλιά της. «New hair don’t care», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το νέο χρώμα που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη της πάει πολύ και φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη με τα νέα της μαλλιά

Πάει Survivor η Μαριάντα Πιερίδη;

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να είναι στο Survivor 5, το οποίο κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

«Για το Survivor είναι γνωστό, το είχα πει όταν είχε γίνει η πρόταση. Φέτος όχι δεν έχω συζητήσει με κανένα για τίποτα. ήδη γνώριζαν πως υπήρχε παιδί στην μέση κι είμαι λίγο δύσκολη σε αυτά. Εγώ δεν μπορώ να το συνδυάσω κι είναι προσωπικό θέμα κι επιλογή του καθενός. Εγώ σαν μητέρα δεν θα έφευγα από ένα παιδάκι επτά ετών».