Πρώτο τραπέζι πίστα - Ο Αλμπέρτο Μποτία αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα της

Δεν πήρε λεπτό το βλέμμα του από την σκηνή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώτο τραπέζι πίστα - Ο Αλμπέρτο Μποτία αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα της

Πρεμιέρα στο TEATRO Athens έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Παρασκευής 3/12, μετά το χαμό που προκλήθηκε στο twitter. Από το πλευρό της τραγουδίστριας δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος - εκτός της οικογένειας της - που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Φυσικά έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα και όταν βγήκε η καλή του σκηνή, δεν πήρε το βλέμμα του από πάνω της. Άλλωστε, είναι τόσο εκρηκτική που έκανε όλους τους θαμώνες να την χαζεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, απαθανάτισε τον ποδοσφαιριστή που βρήκε ελεύθερο χρόνο από το απαιτητικό του πρόγραμμα, να απολαμβάνει την βραδιά και να αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα.

Τα βλέμματα ανάμεσα τους δεν έλειψαν, αφού πολλές φορές που ο ένας "έπιανε" το βλέμμα του άλλου χαμογελούσε.

Οι φωτογραφίες Φουρέιρα και Μποτία

Ελένη Φουρέιρα πρεμιέρα Teatro

Ο Μποτία αποθέωσε την Φουρέιρα στην πρεμιέρα της

Ελένη Φουρέιρα πρεμιέρα στο Teatrp

Φωτογραφία από το σπίτι που μένουν Αλμπέρτο Μποτία και Ελένη Φουρέιρα

Φέτος το καλοκαίρι, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβονται αφού έκαναν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, και με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν στα social media (δείτε την εδώ) επισημοποίησαν ουσιαστικά αυτό που όλοι γνώριζαν.

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου του ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, κι αυτή ίσως ήταν η μόνη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στον Μποτία.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιλέξει την περιοχή των Νοτίων προαστίων για την διαμονή του. Η νέα τους κατοικία είναι λιτή από άποψη διακόσμησης και κυριαρχούν κυρίως γήινες αποχρώσεις.

Φουρέιρα και Μποτία

Φουρέιρα και Μποτία σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία σχέση

Η συγκεκριμένη γειτονιά είναι πολύ ήρεμη με υπέροχη θέα από την αυλή τους, καθώς είναι σε ύψωμα. Το ζευγάρι λόγο επαγγελματικών δραστηριοτήτων έχει πολύ λίγο προσωπικό χρόνο που προτιμά να το περνά στο σπίτι, βλέποντας ταινίες, τρώγοντας ή κάνοντας βουτιές στην πισίνα.

Γενικά και οι δυο τους ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν τους αρέσει να απασχολούν τα media με κάτι άλλο πέρα από την δουλειά τους.

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία γάμος

Φουρέιρα και Μποτία σχέση ζευγάρι

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο φωτογραφικό υλικό, το σαλόνι είναι τεράστιο και η διακόσμηση πολύ απλή και παράλληλα μοντέρνα.

Φουρέιρα και Μποτία κέρατο

Φουρέιρα και Μποτία φωτογραφίες από το σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία μαζί ξανά