Σοκάρει ο Πέτρος Λαγούτης για τον εθισμό του - «Πήγα για απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ»

«Ήταν ένας εθισμός ο οποίος κυρίευε στο μυαλό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Πέτρος Λαγούτης για τον εθισμό του - «Πήγα για απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ»

Μετά τις δηλώσεις κόλαφο για το κίνημα METOO, ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον εθισμό που είχε με τον τζόγο πριν από περίπου 10 χρόνια.

Ο εθισμός του Πέτρου Λαγούτη με τον τζόγο και η απεξάρτηση

«Αυτό έχει τελειώσει εδώ και πέντε χρόνια που πήγα για απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ κανονικά, όπου και πήγα να ξεφύγω από τον τζόγο, ήταν ένας εθισμός ο οποίος κυρίευε στο μυαλό μου. Το καταλάβαινα σε διάφορες φάσεις ότι χρειαζόμουν βοήθεια, κράτησε πάνω από δέκα χρόνια. Εγώ ο ίδιος αποφάσισα να το γνωστοποιήσω γιατί δεν ήθελα να υπάρχει κάτι για εμένα το οποίο θα το μάθαιναν αργότερα τα παιδιά μου, χωρίς να τους το έχω πει εγώ ο ίδιος», είπε .

Και πρόσθεσε: «Ένας δεύτερος λόγος ήταν πως και για εμένα ήταν μια… αυτοδέσμευση όλο αυτό το πράγμα και επίσης βοήθησα αργότερα κάποιους ανθρώπους γιατί πολλοί μου στέλνανε και με ρωτούσαν για αυτό το πράγμα. Χαίρομαι που τους βοήθησα, ναι. Αυτό όμως ήρθε πολύ μετά την απεξάρτηση».

«Οι γιοι μου με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος επισκέφθηκε το θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση της πρώην συζύγου του, Μυρτώς Αλικάκη.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως οι γιοι του κρίνουν αυστηρά τις δουλειές που κάνουν οι γονείς τους ενώ τόνισε πως πολλές φορές του τη λένε αν κάνει ερωτική σκηνή με άλλες γυναίκες.

«Είχα τον γιο μου παρέα απόψε. Και ο μικρός θα ερχόταν, αλλά είχε προπόνηση. Τα παιδιά μου με κρίνουν για τους ρόλους μου, γιατί έχουν μεγαλώσει στο θέατρο και στις παραστάσεις μας. μεγαλώνοντας, μεγαλώνει και η κρίση τους και είναι πιο μεστή και πιο εύστοχη. Έχουν δει τον μπαμπά δολοφόνο, θύμα, δραπέτη, έχουν συνηθίσει. Έχουν δει και τον μπαμπά με άλλες γυναίκες.

Με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.