"Τσάκισε" η φωνή της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα του MEGA - Βούρκωσε με την εξομολόγηση της

«Όταν συνέβη αυτό με τη μητέρα μου...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η τελευταία περίοδος για την Κατερίνα Καραβάτου ήταν αρκετά δύσκολη καθώς η ίδια πριν από μερικές εβδομάδες έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Ωστόσο, στα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά καθώς την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης όπου μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε την μητέρα της και λύγισε στον αέρα της εκπομπής.

Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής της

«Όταν συνέβη αυτό με τη μητέρα μου, θέλω να σας πω ότι πήγα να γράψω κάτι γιατί θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι. Και μετά αυτό που έγραψα στο post ήταν ότι “όχι δεν μπορώ να γράψω κάτι αλλά στον μπαμπά μου, το είχα γράψει”.

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω με κανέναν τρόπο ούτε την απώλεια ούτε τη μητέρα μου. Αυτό το αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα social media έχουν μπει πολύ στη ζωή μας, αισθάνεσαι ότι αν δεν το ανεβάσεις δεν έχουν γίνει».

Τσακίζει κόκκαλα η πρώτη της ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της

Η Κατερίνα Καραβάτου τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα καθώς το προηγούμενο Σάββατο έφυγε από την ζωή το μεγαλύτερο της στήριγμα, η μητέρα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων έμαθε για τον θάνατό της την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή «Τι λες τώρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και μέσα από τα social media.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγαπημένης της μαμάς της από τη βάφτιση της κόρης της Αέλιας και έγραψε: “Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου.

Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς.

Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου.