Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Ήταν πολύ σοβαρό ψέμα. Δεν μπορώ να ακούω για...»

«Εγώ πήρα θέση γιατί μπλέξανε έναν...»

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Ήταν πολύ σοβαρό ψέμα. Δεν μπορώ να ακούω για...»
News 04.12.2021 17:58
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4/12 η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Η γνωστή booker μοντέλων μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο GNTM αλλά και για την πολυσυζητημένη "κόντρα" ανάμεσα Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Βίκυς Καγιά.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά. Ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα που έπρεπε να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους και όχι μέσω τρίτων και τέταρτων. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνεται όταν έχεις παρεξηγηθεί με κάποια πράγματα. Εγώ δεν έδωσα καμία συμβουλή στην Ηλιάνα.

Η Ηλιάνα μού είπε ότι θα πάρει τη Βίκυ και της είπα καλά θα κάνεις, αφού το νιώθεις. Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να παρέμβω, είναι μεγάλη γυναίκα η Ηλιάνα, δεν είναι μωρό. Η Ηλιάνα μεγαλώνοντας δεν μπορεί να αφήνει τίποτα άλυτο».

«Εγώ δεν έχω μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά. Δεν την έχω όμως για να της μιλήσω. Δεν έχω κάτι για να λήξω με τη Βίκυ. Εγώ πήρα θέση γιατί μπλέξανε έναν πελάτη χωρίς λόγο. Οι πελάτες επιλέγουν στις καμπάνιες τους ποιο κορίτσι και αγόρι θα πάρουν.

Εκεί ήταν η δική μου ένσταση και εκεί γύρισε λίγο το μάτι. Έλεγαν διάφοροι ότι εγώ πήρα δουλειά της Βίκυς. Ήταν ένα πολύ σοβαρό ψέμα. Και δεν μπορώ να ακούω για τη δουλειά μου κουταμάρες»

H Έλενα Χριστοπούλου "σπάει" την σιωπή της για την Βίκυ Καγιά - «Είχαμε μια...»

Το πρωί της Πέμπτης 23/9 η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό». Μέσα σε όλα η ίδια δεν απέφυγε και τις ερωτήσεις σχετικά με την σχέση που έχει με την Βίκυ Καγιά καθώς παλιότερα πολλά είχαν γραφτεί. Από την άλλη αναφέρθηκε και στο GNTM αποκαλύπτοντας εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Βίκυ Καγιά είναι επίσης ένα πολύ εμπορικό πρόσωπο πολλά χρόνια. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. Δεν έτυχε να τις επικοινωνήσουμε η μία με την άλλη. Αλλά νομίζω ότι όλα περνάνε, ο χρόνος δείχνει για όλους μας. Διαφωνίες γενικώς. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία»

«Μου αρέσει το GNTM. Δεν θα το ξαναέκανα, δεν κάνω πισωγυρίσματα εγώ. Είναι κάτι που το έκανα, τελείωσε, είναι ένας άλλος coach εκεί καταπληκτικός που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, πάμε παρακάτω», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απασφάλισε η Έλενα Χριστοπούλου - «Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες»

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Ξεσπά η Έλενα Χριστοπούλου - «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια πρέπει να...»

Share