Όλγα Κεφαλογιάννη για τον ερχομό των παιδιών της: «Το είχα διαγράψει ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στη ζωή μου»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη για τον ερχομό των παιδιών της: «Το είχα διαγράψει ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στη ζωή μου»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε στο σπίτι της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα καθώς παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνάει μαζί με την οικογένειά της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έκανε την τρίτη δόση εμβολίου.

Οι δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Τα μωρά ηρεμούν με το πιάνο. Φέρνουμε τα μωρά και τα βάζουμε στα καρεκλάκια τους, ο Μίνως παίζει κι εγώ τραγουδάω. «Όλγα Κεφαλογιάννη, μητέρα διδύμων, το ωραιότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί.

Δεν το περίμενα, το είχα μάλλον διαγράψει ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στη ζωή μου. Εγώ τα παιδιά τα έκανα για να ασχοληθώ εγώ η ίδια μαζί τους, δεν έκανα παιδιά για να τα μεγαλώσουν άλλοι» ανέφερε η πολιτικός.

Ο γιος μου είναι σοβαρός και υπομονετικός, δεν δημιουργεί φασαρίες. Τον λέω και σοφό και καλό άνθρωπο. Η κόρη μου είναι πριμαντόνα και τη λέω κολλητή μου. Με αγκαλιάζει και νιώθω ότι έχουμε τρομερή σύνδεση.

Ο Μίνως είναι υπέροχος μπαμπάς έχει μεταφέρει στο σπίτι το στούντιο για να μπορεί να βοηθάει με τα μωρά. Έχουμε ορκιστεί ότι θα είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο στα εύκολα και τα δύσκολα».

Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη μετά την γέννηση των διδύμων - "Είμαι πολύ συγκινημένη"

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε την Δευτέρα (6/9) η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η ίδια μάλιστα, το πρωί της Τρίτης, παραχώρησε και τις πρώτες της δηλώσεις για τα δίδυμα μωρά της.

Η υπουργός γέννησε ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι, τους καρπούς του έρωτα της με τον Μίνωα Μάτσα και μάλιστα αποκάλυψε και σε ποιον μοιάζουν.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα να τα καταφέρει.

Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια! Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο μου για τα γενέθλια του και πράγματι έτσι έγινε.

Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει στον Μίνω και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα».