Η Ναταλία Γερμανού υπέρ του Πάνου Βλάχου: «Ο κόσμος δεν είναι ανόητος και ούτε μασάει κουτόχορτο»

«Ό,τι κάνουμε οι εννιά στις δέκα εκπομπές γίνονται για τα νούμερα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ναταλία Γερμανού υπέρ του Πάνου Βλάχου: «Ο κόσμος δεν είναι ανόητος και ούτε μασάει κουτόχορτο»

Μετά από την συνέντευξη του Πάνου Βλάχου όπου προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 4/12 μέσα από την συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί και να πει την δική της άποψη σχετικά με τα όσα είχε αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός όπου προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Συμφωνώ πάρα πολύ μαζί του. Αυτός είναι ο τρόπος του. Δεν τσουβάλιασε. Είπε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους αν τους έθιξε. Και ότι αυτά που κάνουμε, τα κάνουμε μόνο για τα νούμερα. Και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Ο κόσμος δεν είναι ανόητος και ούτε μασάει κουτόχορτο. Ό,τι κάνουμε οι εννιά στις δέκα εκπομπές γίνονται για τα νούμερα. Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Και θα συμφωνήσω και με κάτι άλλο που είπε. “Ρωτήστε μας για τις καταστάσεις και όχι για 3 συγκεκριμένα ονόματα”.

Τάσσομαι υπέρ του Πάνου Βλάχου 90%. Ένα 10% τάσσομαι και με τον Κώστα Τσουρό. Πολλές φορές παίζουμε θέματα σε αυτή την εκπομπή, που αν είχαμε την AGB πάνω από το κεφάλι μας, μπορεί να μην τα επιλέγαμε.

Συμφωνώ με τον Πάνο για τις ριαλιτο-καταστάσεις που στήνονται στις τηλεοράσεις που γίνονται για τα νούμερα. Και θα συμφωνήσω με κάτι άλλο ότι “ρωτήστε μας και για τις καταστάσεις”.

Συμφώνησα με τον Κώστα Τσουρό που είπε ότι υπάρχουν ηθοποιοί ή τραγουδιστές που θέλουν να μιλάνε μόνο όταν θέλουν για την παράσταση ή το τραγούδι τους».

"Δεν ήθελα να θίξω κανέναν" - Η δημόσια συγγνώμη του Πάνου Βλάχου μετά τις δηλώσεις του στο OPEN

Χαμό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Βλάχος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφορικά με τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη θεατών καθώς και στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος».

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/12) ξανά στην ίδια εκπομπή και θέλησε να αναθεωρήσει για τα όσα είπε για τους δημοσιογράφους και τα μίντια.

«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα, ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο ούτε κανέναν άνθρωπο που κάνει την δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες.

Θα ήθελα πάρα πολύ, σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι των εκπομπών μόνο για πρόσωπα… αυτό γίνεται κατά την άποψη μου ριάλιτι! Αν με ρωτήσεις την άποψη μου για την θρησκεία, για το θέατρο, για τον κορωνοϊό μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Το να με ρωτάς, όμως, για πρόσωπα, πιστεύω ότι δημιουργεί έναν διχασμό. Οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Απλά λέω ότι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή δημιουργεί διχασμό και φόβο σε μια κοινωνία που είναι ήδη και διχασμένη και φοβισμένη» είπε ο ηθοποιός.