Βασίλης Καλλίδης: «Έχασα τον πατέρα μου αλλά δεν το...»

«Κρατάω τα βαθύτερα κομμάτια να μην είμαι τελείως “ξεβράκωτος”»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Καλλίδης: «Έχασα τον πατέρα μου αλλά δεν το...»

ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του κάτι που έκανε την Κατερίνα Καραβάτου να συγκινηθεί στον αέρα του MEGA.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καλλίδη

«Φέτος έχασα τον πατέρα μου αλλά δεν το δημοσίευσα. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι΄αυτά δημόσια. Μαθεύτηκε, μέχρι εκεί. Το περνάω μόνος μου. Δείχνω στο Instagram τη ζωή μου, το σπίτι μου, αλλά όσον αφορά βαθύτερα κομμάτια θέλω να κρατάω και λίγα να μην είμαι τελείως “ξεβράκωτος” που έλεγε και η μαμά μου».

Αν και δέχτηκε τηλεοπτικές προτάσεις εκείνος είπε ότι θα έλεγε το «ναι» μόνο για ταξιδιωτική εκπομπή που λόγω συνθηκών είναι δύσκολο να συμβεί.

«Μου έγιναν πολλές προτάσεις για την τηλεόραση αλλά εγώ θα ήθελα ταξιδιωτική εκπομπή. Θα μαγείρευα ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή, αν είχε καλά λεφτά».

«Μου είπαν ότι με σκεφτήκανε, δεν με πήραν τηλέφωνο»

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε στο Πρωινό και μίλησε για όλους και για όλα. Για το Survivor 4, το MasterChef, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ο επιτυχημένος σεφ μάλιστα, εξήγησε γιατί δεν θα είναι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ όπως είχε ακουστεί, για να μαγειρέψει στους παίκτες.

«Θα χαιρόμουν να πάω μόνο και μόνο για το ταξίδι. Μου είπαν ότι με σκεφτήκανε, δεν με πήραν τηλέφωνο. Είναι και τα εμπορικά πίσω, είναι πολλά! Είχα πάει το 2017 να μαγειρέψω με μια εταιρεία και είχα περάσει φανταστικά!» είπε. Ενώ, γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας.

Όσον αφορά το MasterChef ανέφερε: «Δεν έχω αναρωτηθεί γιατί δεν μου πρότειναν να είμαι στην κριτική επιτροπή του MasterChef γιατί δεν μου πρότειναν να είμαι. Εάν ήθελαν να είμαι, θα είχαν γίνει συζητήσεις. Έχω πει τόσες πολλές φορές ότι δεν το βλέπω που πώς να με καλέσουν οι άνθρωποι; Θα νομίζουν ότι τους μισώ!»

Ενώ, για την Ελένη Μενεγάκη: «Μετά τη σύνδεση με Skype στην τελευταία της εκπομπή, νόμιζα ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ξαναβγεί ποτέ στην τηλεόραση ή θα εμφανιστεί σε δυο τρία χρόνια. Επειδή ήταν σύντομος ο χειμώνας μου φάνηκε πολύ γρήγορη η επιστροφή της. Θα κάνει ό,τι θέλει δεν θα κρίνω εγώ πώς θα επιστρέψει».