Τρισευτυχισμένη η Δέσποινα Βανδή: «Σε 10 ημέρες...» - Έκανε την ανακοίνωση

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρισευτυχισμένη η Δέσποινα Βανδή: «Σε 10 ημέρες...» - Έκανε την ανακοίνωση

Η Δέσποινα Βανδή διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται κιόλας, αφού λάμπει ολόκληρη! Στην προσωπική της ζωή ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη - κάτι που αποδεικνύουν τα καυτά τους φιλιά - ενώ στα επαγγελματικά της βλέπει τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, χθες 4/12 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια ανακοίνωση που χαροποίησε πολλούς από τους θαυμαστές της.

Η Δέσποινα Βανδή σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που πρόκειται να "σπάσει" κάθε προηγούμενο ρεκόρ της. Τίτλος του κομματιού είναι "Που λες".

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή

«Το υπεραγαπώ αυτό το τραγούδι! Σε 10 μέρες έρχεται!»

Πριν την ανακοίνωση του τραγουδιού, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μπισμπίκη

Μπορεί εμείς να έχουμε μείνει ακόμη στις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους, ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους η οποία μετράει μόλις λίγους μήνες.

Έχοντας αποφασίσει να μην κρατούν πλέον κρυφή τη σχέση τους, επόμενο ήταν να... γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και συγκεκριμένα τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τι λες τώρα», η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λουτράκι και γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στην εν λόγω πόλη μένουν οι γονείς και οι συγγενείς του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα που η αδερφή του είχε γιορτή και γενέθλια, ο ίδιος προσκάλεσε στο οικογενειακό τραπέζι και την αγαπημένη του ώστε να γίνουν οι απαραίτητες γνωριμίες.