Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Το πρώτο "καυτό" φιλί απαθανατίστηκε - Βανδή και Μπισμπίκης ξενύχτησαν στα μπουζούκια

Δεν ξεκόλλαγε ο ένας από την αγκαλιά του άλλου

Το πρώτο
News 03.12.2021 14:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή και πλέον δεν το κρύβουν. Μην ξεχνάμε πως πρόσφατα η τραγουδίστρια μπροστά σε κόσμο και κάμερες, αφιέρωσε στον ηθοποιό μια από τις επιτυχίες της λέγοντας καθαρά πως τον αγαπάει.

Από την έξοδο τους λοιπόν το περασμένο Σάββατο 27/12 κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα τρυφερά τους τετ α τετ. Μπροστά σε δεκάδες θαμώνες αντάλλαξαν φιλιά και πολλές αγκαλιές. Ο ένας δεν ξεκόλλαγε από το πλευρό του άλλου.

Πλέον τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο, συνεχίζουν να αποφεύγουν τις δηλώσεις σε δημοσιογράφους.

Οι φωτογραφίες από τις αγκαλιές και τα φιλιά Μπισμπίκη - Βανδή

Παραιτήθηκε από την δουλειά της, άλλαξε την εμφάνισή της - Άλλος άνθρωπος πλέον η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Όπως πρόδωσε ο λογαριασμός της στο instagram παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project, υιοθέτησε μαζί με το παιδί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή στην εικόνα της, με τις νέες της φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως η πρώην κυρία Μπισμπίκη επιθυμεί να αφήσει για τα καλά πίσω της την παλιά της ζωή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η κάποτε σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μετρούν πλέον αρκετούς μήνες χωρισμού. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει, μάλιστα, τις επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο, Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρώην αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αν και κρατά χαμηλούς τόνους φέρεται να έχει γυρίσει κι αυτή σελίδα στη ζωή της.

Τα σχόλια στο προφίλ της δίνουν και παίρνουν για τη νέα σχέση του συζύγου της, με εκείνη, ωστόσο, να επιλέγει να κρατήσει ουδέτερη στάση.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πρώην σύζυγος Βασίλη Μπισμπίκη

Μπισμπίκης διαζύγιο

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους μαζί έχουν ένα παιδί και οι σχέσεις τους είναι σε ένα καλό επίπεδο λόγω αυτού...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για Βανδή - Μπισμπίκη: Αναμένεται να ανακοινωθεί

«Αν είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, τι σας νοιάζει;»! Το σχόλιο για την σχέση Βανδή - Μπισμπίκη

Share