Του αφιέρωσε τραγούδι και την αποθέωσε μπροστά σε όλους - Το συγκινητικό βίντεο Βανδή με Μπισμπίκη

Ποια επιτυχία της ερμήνευσε και τον κοιτούσε στα μάτια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Του αφιέρωσε τραγούδι και την αποθέωσε μπροστά σε όλους - Το συγκινητικό βίντεο Βανδή με Μπισμπίκη

Τελείωσε το κρυφτούλι! Ήταν να μην γίνει η αρχή... Μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ φωτογραφίες), που ήταν ουσιαστικά μια επισημοποίηση της σχέσης τους, δεν τους πετυχαίνουμε πουθενά χώρια!

Το ζευγάρι, που δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του, πέρασε ένα όμορφο Σαββατόβραδο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο καλλιτεχνών και ανέβηκε στην πίστα, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες με την υπέροχη φωνή της.

Η τραγουδίστρια, όπως βλέπουμε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram o Γιώργος Τσαλίκης, αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη την μεγάλη της επιτυχία «Στην αυλή του Παραδείσου». Από την άλλη ο ηθοποιός έμοιαζε να απολαμβάνει τις στιγμές και την ερμηνεία της αγαπημένης του.

Φεύγει στο εξωτερικό η κόρη της Δέσποινας Βανδή - Η μετακόμιση και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη

Όπως αναφέρει το περιοδικό DownTown, η Δέσποινα Βανδή πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι της στην Βούλα - δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του - αφού η κόρη της, Μελίνα θα φύγει για το Λονδίνο με σκοπό να σπουδάσει.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο Λονδίνο για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της πόλης. Έτσι, με τη σειρά της και η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, σκοπεύει να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι που κατοικεί τον προσεχή Ιούνιο, μετακομίζοντας μαζί με τον γιο της Γιώργο σε άλλη κατοικία πιο μικρή στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ανακαλύψει τους τελευταίους μήνες τις ομορφιές του κέντρου το οποίο χάρη στον σύντροφό της το έχει ερωτευτεί και αυτό, ξεχνώντας για λίγο τις ομορφιές των Νοτίων Προαστίων. Ο έρωτας την έχει ανανεώσει πλήρως και την έχει οδηγήσει σε νέους «δρόμους» πιο εναλλακτικούς και πιο λιτούς.

Η Δέσποινα πλέον απολαμβάνει τη νέα της ζωή και από τον Ιούνιο και μετά τα χιλιόμετρα που τη χωρίζουν από τον Βασίλη της, θα μειωθούν και θα τους είναι πιο εύκολο να βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσουν.

Πηγή: Εγώ