The Voice - highlights 4/12: Η έκτακτη παρουσίαση του Σάκη Ρουβά και η "καυτή" Παπαρίζου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 4/12: Η έκτακτη παρουσίαση του Σάκη Ρουβά και η

Χαμός έγινε στο χθεσινό 4/12 επεισόδιο του The Voice, όταν ανέβηκαν στην σκηνή ο Γιώργος Λιανός και ο Πάνος Μουζουράκης. Ενώ, "καυτή" ήταν η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και τους τρέλανε όλους στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Τα 4/12 highlights του The Voice

«Γκρέμισαν» το πλατό Γιώργος Λιανός και Πάνος Μουζουράκης

O Πάνος Μουζουράκης και ο Γιώργος Λιανός ανέβηκαν επί σκηνής αφού είχαν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό medley αγαπημένων τραγουδιών, με αποτέλεσμα να κληθεί να παρουσιάσει εκτάκτως το show ο Σάκης Ρουβάς που την προηγούμενη εβδομάδα μόνο που δεν... φιλήθηκε με την Ασλανίδου.

«Τραγούδια μου τ’ Αμερικάνικα» στο «Τσάμικο» και από εκεί στα «Κάγκελα παντού» και στον «Λάκκο με τα αστεία», ο Γιώργος Λιανός και ο Πάνος Μουζουράκης ξεσήκωσαν το πλατό.

Όταν η Έλενα Παπαρίζου συνάντησε την Μαντώ

Οι δύο γυναίκες τα έδωσαν όλα επί σκηνής μιλώντας για μια συνεργασία – γυναικεία υπόθεση.

«Την έχω αγαπήσει την Μαντώ, είχαμε γνωριστεί πριν από πάρα πολλά χρόνια πριν πάμε Eurovision και μου ήρθε η ιδέα να την καλέσω και η αλήθεια είναι πως ήρθε με μεγάλη χαρά. Κατευθείαν μου είπε το ναι και χάρηκα πάρα πολύ. Για να βγει αυτό του ντουέτο καθόμασταν τέσσερις ώρες. Το κάναμε όλο το concept μια γυναικεία υπόθεση», είπε η Έλενα Παπαρίζου για τη Μαντώ.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Χαίρομαι γιατί εκτός από τη δουλειά, νιώθω με την Μαντώ ότι απέκτησα μια καινούργια φίλη».