Θρίλερ για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Άγνωστοι διέρρηξαν την μονοκατοικία του

Όλες οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Άγνωστοι διέρρηξαν την μονοκατοικία του

Μπορεί πρόσφατα να έγιναν γνωστά πολύ ευχάριστα νέα, ωστόσο σκηνές θρίλερ έζησε ο Νίκος Οικονομόπουλος, όταν συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του το Σάββατο 4/12. Άγνωστοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία του στη Βούλα, όταν εκείνος απουσίαζε.

Ψάχνουν τους διαρρήκτες μετά την διάρρηξη στο σπίτι του Οικονομόπουλου

Έψαξαν όλους τους χώρους για μετρητά και αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όταν λοιπόν ο τραγουδιστής επέστρεψε στην οικία του, έπαθε σοκ και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ανδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν έφτασαν από την πρώτη στιγμή, για τη συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Οι δύσκολες ώρες που πέρασε ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον κορωνοϊό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για την περιπέτεια που έζησε πριν λίγους μήνες με τον κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε, η μάχη του δεν ήταν και τόσο δύσκολη όσο παρουσιάστηκε στα μέσα, μιας και δεν βρέθηκε ποτέ ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, απλά χρειάστηκε οξυγόνο.

«Γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα για μένα. Δεν ισχύει ότι ήμουν ένα βήμα πριν από την εντατική. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα οξυγόνο», είπε αρχικά για την περιπέτεια της υγείας του.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να γίνει κριτής στο The Voice: «Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει στην καριέρα του και είναι δικαίωμά του».

«Έχω βγει με θαυμάστρια και θα συνεχίσω να το κάνω αν είναι έτσι ευχάριστο», κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής.