Η ανάρτηση του Μπισμπίκη μετά την έμμεση αναφορά στην σχέση του με την Βανδή στον αέρα του ALPHA

Πως αντέδρασε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση του Μπισμπίκη μετά την έμμεση αναφορά στην σχέση του με την Βανδή στον αέρα του ALPHA

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη μπορεί να μετράει μόνο μερικούς μήνες, ωστόσο έχει προχωρήσει αρκετά. Η τραγουδίστρια έχει γνωρίσει τους γονείς του ηθοποιού και μάλιστα το γλέντησαν όλοι μαζί στο σπίτι τους. Επίσης, από τότε που οι ίδιοι δεν την κρύβουν, γίνονται πολλές έμμεσες αναφορές στη σχέση τους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο χθεσινό 4/12 J2US και ο δεύτερος επιφύλασσε μία έκπληξη στη Δέσποινα , καθώς την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή, είπε μια μαντινάδα γεμάτη νόημα, με την τραγουδίστρια να χαμογελάει.

«Ήθελα να κάτεχα ποιος σε έχει κερδισμένη! Όποιος φιλεί τα χείλη σου ζάχαρι πιπιλίζει και όποιος κοιμάται δίπλα σου, καθόλου δεν κοιμάται! Και όποιος κοιμάται δίπλα σου τον ύπνο λαχταρίζει» έλεγε, μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Μπισμπίκη μετά την μαντινάδα στην Βανδή

Λίγες ώρες μετά την αφιέρωση ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε ένα instastory με μια φωτογραφία του τραγουδιστή και με μια μαντινάδα. «Οι φίλοι δε λένε ευχαριστώ, οι φίλοι δε χρωστούνε, στα πάρε και τα δώσε τους ντεφτέρι δεν κρατούνε» έγραψε ο ηθοποιός.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την έμμεση αναφορά της σχέσης του με την Βανδή στον αέρα του ALPHA

Τι ψιθύρισε η Βανδή στο αφτί του Μπισμπίκη όταν πήγαν στα μπουζούκια και τους φωτογράφιζαν

Η Δέσποινα Βανδή εδώ και πολλά χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, έχει συζητηθεί άπειρες φορές τόσο για τις εμφανίσεις της, όσο και για το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη με τον οποίο χώρισαν πριν από μερικούς μήνες, πιάνοντας στον... ύπνο όλα τα media, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή φήμη.

Το γεγονός λοιπόν ότι διασκέδαζε στα μπουζούκια με το νέο της σύντροφο μπροστά στα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους που παραμόνευαν, έκανε τους πάντες να τους κοιτάνε εκείνο το βράδυ. Και εδώ έχω την αποκάλυψη!

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Μανώλης Κονταρός

Μπορεί η Δέσποινα να γνωρίζει καλά τα media και να έχει συνηθίσει να πέφτουν όλα τα φώτα πάνω της, ο Βασίλης Μπισμπίκης όμως όχι. Για τον ίδιο όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα. Έτσι για να τον καθησυχάσει και να μην νευριάσει με τους φωτογράφους που εκείνο το βράδυ τους τραβούσαν, πολύ έμπιστη πηγή μου, μου ανέφερε πως του είπε χαμηλόφωνα στο αφτί να μην "δίνει σημασία" και να ηρεμήσει.