«Είχα καθυστέρηση στον κύκλο μου και...» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την εγκυμοσύνη της

Έτσι έμαθε το 2007 πως θα γίνει μαμά για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα καθυστέρηση στον κύκλο μου και...» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την εγκυμοσύνη της

Μια αποκάλυψη θέλησε να κάνει στην σημερινή της 5/12 εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου, σχετικά με τον τρόπο που έμαθε την πρώτη της εγκυμοσύνη το 2007 όταν συμμετείχε στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί».

Αφορμή στάθηκε η ζωντανή σύνδεση που έκανε με την «Ονειρούπολη» στη Δράμα, με σκοπό να μεταφέρουν όλο το γιορτινό κλίμα που επικρατεί.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την πρώτη εγκυμοσύνη της

«Πηγαίναμε εκεί με τον Όμορφο Κόσμο. Κάναμε εκδρομές. Έβαζε μια τεράστια σκηνή εκεί ο Αρναούτογλου, ανεβαίναμε πάνω και ερχόταν ο κόσμος. Κάναμε τις εκπομπές μας ζωντανά. Και θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία. Τον Δεκέμβριο του 2007, πήγαμε για τρίτη φορά στην Ονειρούπολη. Εγώ χόρευα πολύ τότε στην εκπομπή. Είχα μια καθυστέρηση στον κύκλο μου και πριν το ταξίδι έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Ήταν τη μέρα που φεύγαμε.

Πήρα τη μαμά μου πρώτα και της είπα πως νομίζω πως είμαι έγκυος. Ήμουν έξω από τα στούντιο και ετοιμαζόμουν να φύγουμε για Δράμα. Συναντήθηκα με τους γονείς μου στη Δράμα. Ήμουν έγκυος και δεν το είχα πει πουθενά. Πάνω στη σκηνή ήμουν ακίνητη, γιατί νόμιζα πως κάτι θα συμβεί στο παιδί. Και ο Αρναούτογλου μου έλεγε κουνήσου “παιδάκι μου”. Το είπα και στον ενδιαφερόμενο και ήρθε και αυτός μαζί. Έλεγε ο Γρηγόρης “γιατί μαζεύτηκε όλο το σόι;”» εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία το τελευταίο διάστημα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές στο σπίτι της.

«Όταν ήμασταν μαζί με την Σίσσυ...»- Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Χρηστίδου

Σε event για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» τραγούδησαν οι ONIRAMA και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία πρόσφατα έζησαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

«Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίνομαι μερικές φορές χαζός και ανόητος με τα παιδιά μου. Το παραχαίρομαι αλλά μ’ αρέσει πολύ να είμαι μαζί τους. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, αυτό το είχαμε χτίσει με τη Σίσσυ από όταν ήμασταν μαζί. Προτιμούμε να έχουμε μια καλή σχέση σε οποιαδήποτε μορφή για να μην επηρεαστούν τα παιδιά.

Φυσικά και είμαι δίπλα της, όσο να ναι λογικό δεν είναι; Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow;» σχολίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης.