Χαμός στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη

«Δεν θέλω να την ακούω! Να κάτσεις σπίτι σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη

Την αποχώρηση της Μάρας Μεϊμαρίδη από το χθεσινό 4/12 live του J2US σχολίασαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον αέρα του ALPHA. Ωστόσο, το κλίμα δεν ήταν ήρεμο, αφού ο Δημήτρης Πανόπουλος ξέσπασε εναντίον της.

Αφορμή στάθηκε η ατάκα της προς τον σύντροφο της Λάουρα Νάργες, Χρήστο Σαντικάι στον αέρα της Super Κατερίνα πριν από μερικές ημέρες.

Το ξέσπασμα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται κατά της Μεϊμαρίδη

«Εμένα δεν θα μου λείψει καθόλου, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει. Πραγματικά δεν θέλω να την ακούω. Μετά από τέτοια δήλωση δεν θέλω να την ακούω. Καλύτερα, γλίτωσε ο Stan. Είμαι απόλυτος σε αυτό. Δεν υπάρχει ελαφρυντικό. Όταν εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό, κανένα.

Άμα έχεις τέτοιες απόψεις να κάτσεις σπίτι σου, μη βγαίνεις στην τηλεόραση να τις λες, προσβάλλονται άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που περιμένουν να ακούσουν έναν ωραίο λόγο, ένα καλό σχόλιο, ένα χιούμορ», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Για να το κλείσουμε, όντως ήταν μια φράση που δεν άρεσε σε κανέναν. Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Η δημόσια συγγνώμη της για το σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Σαντικάι

«Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα, γιατί ρώτησα “what race” είναι αυτός ο άνθρωπος. Το “Σαντικάι” μου θύμισε το “Σαντιάγκο”. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε οπότε πίστεψα πως είναι από Αμερική πλευρά. Έπρεπε η κοπέλα να μου απαντήσει “Όχι, είναι European”.

Δεν αισθάνθηκα ότι η Λάουρα Νάργες ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά με το human race. Άνοιξε το google και θα σου βγάλει το human races και θα σου βγάλει επιστημονικά αυτό που λέμε "ράτσες των ανθρώπων"», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Κρατάω την πρόθεση της απολογίας και της συγγνώμης. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί ο φυλετισμός κάποια στιγμή εξισώθηκε με τον ρατσισμό και γι’ αυτό σταματήσαμε να μιλάμε και για ράτσες».