«Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο»

«Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άσχημα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά τοποθετήθηκε και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Άρη Σερβετάλη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φιλίνη

«Εγώ δεν μπορώ να το αναλύσω. Είναι καθαρά δικό του. Έπρεπε να δουλέψει και θέλει να κλείσει έτσι τον κύκλο του» και πρόσθεσε πώς η ίδια έχει μόνο καλές αναμνήσεις έχει από εκείνον, με τον οποίο μάλιστα ήταν και συμμαθητές στη δραματική σχολή.

«Από την δραματική σχολή ήμασταν κολλητάρια, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο. Ο Παύλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ. Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άσχημα. Όταν βγήκαν όλα αυτά για τον Παύλο μιλήσαμε κατευθείαν. Αλλιώς ξέρω κάποια γεγονότα εγώ».

«Η δουλειά ενός καλλιτέχνη είναι να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον διχάζει. Δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός. Με ενοχλεί που παίζω μόνο για εμβολιασμένους. Ο Άρης Σερβετάλης είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι πως θα φύγει αν αλλάξουν τα πράγματα.

Υπάρχει κάτι πιο αντρίκιο και ανθρώπινο; Κάποιοι δεν πήραν στα σοβαρά αυτό που είπε ο Άρης, διότι ζούμε σε μια εποχή που άλλα λέμε και άλλα κάνουμε. Εμένα με ενοχλεί που παίζω μόνο για εμβολιασμένους».

Σοκάρει η Ελένη Φιλίνη - «Σκηνοθέτης μου είχε πει "εάν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις τον ρόλο"»

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο ΣΚΑΙ και αποκάλυψε την δική της περιπέτεια από περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου.

Η καταξιωμένη και δημοφιλής ηθοποιός λίγο μέρες νωρίτερα είχε αναφερθεί στο περιστατικό με γνωστό επιχειρηματία που εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός, όταν εκείνη είχε πάει στην εταιρεία του για δειγματισμό ρούχων.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω γυμνό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: «Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια».

Αυτήν την φορά, μίλησε στο ΣΚΑΙ και ανακάλεσε περιστατικά στα οποία σκηνοθέτες της είχαν πει εν ψυχρώ πως «εάν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις τον ρόλο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

Ελένη Φιλίνη σεξουαλική παρενόχληση