Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άρης Σερβετάλης: Τον δικαιώνει η εταιρεία παραγωγής - Η επίσημη ανακοίνωσή της

«Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι...»

Άρης Σερβετάλης: Τον δικαιώνει η εταιρεία παραγωγής - Η επίσημη ανακοίνωσή της
News 27.11.2021 15:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όλη την εβδομάδα με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό, η εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει το έργο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αποκαθιστά την αλήθεια για τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Άρης Σερβετάλης στην ανάρτηση που έκανε, η εταιρεία παραγωγής εξήγησε πως ο ηθοποιός εξ΄αρχής είχε καταστήσει σαφές πως αν αλλάξουν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τον Άρη Σερβετάλη

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρηση του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη. Ως εκ τούτου θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η εταιρεία παραγωγής, ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Άρης Σερβετάλης Ρινόκερος

«Δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη»

Το πρωί της Παρασκευής 26/11 η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να πει την δική της άποψη σχετικά με τον "χαμό" που έχει γίνει με τον Άρη Σερβετάλη ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος».

«Αν ήταν κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει από πριν, τότε δε νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη. Μπορώ να καταλάβω και τους ανθρώπους που φοβούνται.

Ο άλλος αν φοβάται τι θα τους πεις, κάνε το; Κι αν ο άλλος πιστεύει σε όλες αυτές τις θεωρίες; Εγώ δεν μπορώ με έναν φασιστικό τρόπο να διαχωρίσω τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς γιατί έχουν πάρει μια άλλη απόφαση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσια Παναγοπούλου: «Στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει αυτό που είπε»

«Ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Share