Ο Σπύρος Μπιμπίλας "κατακεραύνωσε" την Σάσα Σταμάτη - «Την ελεύθερη έκφραση δεν θα την φιμώσει κανείς»

«Τα φαινόμενα τραμπουκισμού σε θέατρο πλήττουν συνολικά την δημοκρατία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο "κακός" χαμός έχει δημιουργηθεί με αφορμή την επίθεση που έκανε η Σάσα Σταμάτη προς τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, κατά τη διάρκεια της stand up παράστασής του στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Μάλιστα, ο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί για ό,τι συνέβη.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς ως πρόεδρος του ΣΕΗ, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για όσα συμβαίνουν στον χώρο του δικού του επαγγέλματος.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα κατά της Σάσα Σταμάτη

«Τα φαινόμενα τραμπουκισμού σε θέατρο πλήττουν συνολικά την δημοκρατία.. Την ελεύθερη έκφραση δεν θα την φιμώσει κανείς.. Θα αντισταθούμε όσο μπορούμε σε τέτοιες νοσηρές καταστάσεις μέχρι όλοι να καταλάβουν ότι το πνεύμα δεν μπορούν να το χειραγωγήσουν».

Ολόκληρο το σκηνικό με την Σάσα Σταμάτη στη παράσταση του κωμικού

Όπως κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο γνωστός stand up κωμικός, η Σάσα Σταμάτη εισέβαλε στη σκηνή και επέβαλε προσωρινά τη διακοπή της παράστασης.

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε συμπεριλάβει ο γνωστός stand up κωμικός στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Η Σάσα Σταμάτη διατηρεί μια πολύ στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, μαζί με την κ. Σταμάτη ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.