Νίκος Οικονομόπουλος: Νέες λεπτομέρειες για την διάρρηξη στο σπίτι του στην Βούλα

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: Νέες λεπτομέρειες για την διάρρηξη στο σπίτι του στην Βούλα

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Οικονομόπουλος έπεσε θύμα διάρρηξης τα ξημερώματα του Σαββάτου 4/12. Μάλιστα, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην μονοκατοικία του στην Βούλα και έκαναν το σπίτι άνω κάτω καθώς έψαξαν για χρήματα και αντικείμενα αξίας ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής 5/12, ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου εμφανίστηκε στην εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο συμβάν.

Οι πληροφορίες για την διάρρηξη στο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου

«Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, που τον είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν τις ώρες που εκείνος θα λείπει. Οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν με ιδιαίτερο τρόπο τα συστήματα ασφαλείας και έψαξαν όλο το σπίτι για χρήματα και αντικείμενα αξίας, ενώ έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί».

Νίκος Οικονομόπουλος: «Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα για μένα. Δεν ισχύει ότι ήμουν ένα βήμα πριν από την εντατική. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα οξυγόνο», είπε αρχικά για την περιπέτεια της υγείας του.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να γίνει κριτής στο The Voice: «Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει στην καριέρα του και είναι δικαίωμά του».

«Έχω βγει με θαυμάστρια και θα συνεχίσω να το κάνω αν είναι έτσι ευχάριστο», κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής.