Ναταλία Δραγούμη: Αποκάλυψε την επιθυμία της να συνεχίσει την μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ

«Κάναμε διψήφια νούμερα και τότε έτυχε να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Δραγούμη: Αποκάλυψε την επιθυμία της να συνεχίσει την μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Κυριακής 5/12 η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί επίσης και στο φινάλε της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε “ναι”» στην ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη

«Τον Ιούλιο μάθαμε αν θα συνεχιστεί . Ήθελα να συνεχίσουμε. Κάθε χρόνο υπήρχε η αμφιβολία αν θα συνεχίζουμε. Αλλά θα ήθελα μία χρονιά ακόμα. Κάναμε διψήφια νούμερα και τότε έτυχε να σταματήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και να υπάρχει ένα κενό στις μουσικές εκπομπές».

«Πολλές φορές οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές χωρίς να τους Κάνεις εκπομπές, πάει καλά αυτό που κάνουν, έχουν κι άλλες προτάσεις και σιγά σιγά φεύγεις από τη μυθοπλασία. Εγώ δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό».

Ναταλία Δραγούμη: «Τρεις έγχρωμοι με πλάκωσαν στο ξύλο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μεταξύ άλλων περιέγραψε μία σοκαριστική εμπειρία που είχε τον καιρό που σπούδαζε στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψή της για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από οικογενειακό φίλο, η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

«Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο και ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Εγώ έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω. Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση και να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη.