Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη - «Με παρενόχλησε σεξουαλική οικογενειακός φίλος στα 12 μου»

Σοκάρει με την εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη - «Με παρενόχλησε σεξουαλική οικογενειακός φίλος στα 12 μου»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) η Ναταλία Δραγούμη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από οικογενειακό της φίλο στην ηλικία των 12 ετών.

Όπως είπε, τότε είχε αποφασίσει να μην μιλήσει σε κανέναν παρά μόνο στις μεγάλες αδερφές της καθώς ήταν ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης των γονιών της. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε την ίδια στιγμή και στην εξαπάτηση που δέχθηκε από σκηνοθέτη ο οποίος χρησιμοποίησε τις ερωτικές σκηνές της από τις σειρές και τις ταινίες και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικό σάιτ.

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Δραγούμη

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες.

Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους.

Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, που δεν είναι εν ζωή τώρα. Φορούσα προκλητικό εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα «βγάλε την κάμερα», τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου.

Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις «όχι ρε φίλε». Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

«Καθόμουν με τους γονείς μου και έβλεπα το στήθος μου στην τηλεόραση»

Η Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Artpodcast και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της καθώς και για την αντίδραση των γονιών της στις τολμηρές σκηνές που γύρισε.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή The 2night Show, αναφέρθηκε και σε κάποιες γυμνές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει.

«Υπήρχαν εποχές, τότε που ξεκίνησα εγώ, που το γυμνό ήταν πάρα πολύ της μόδας. Θυμάμαι να καθόμαστε στον καναπέ και είχε το τρέιλερ μια ταινίας, το τρέιλερ ενός σίριαλ και είχα και το γυμνό στο θέατρο».

«Ξαφνικά, εκεί που καθόμουν με τους γονείς μου, βλέπω δύο τρεις φορές το στήθος μου» πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη. «Ήταν λίγο άβολο… Όταν κάποια θεία μου έλεγε στον μπαμπά μου, «γιατί η Ναταλία είναι γυμνή στην τηλεόραση» απαντούσε ο πατέρας μου πως είναι μέρος της δουλειάς μου».