Μπόσνιακ - Ρέμος: Καμαρώνουν την κόρη τους Ελένη να παίζει πιάνο - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

«Το κορίτσι μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπόσνιακ - Ρέμος: Καμαρώνουν την κόρη τους Ελένη να παίζει πιάνο - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς ο καρπός του έρωτά τους φαίνεται να τους έχει ενώσει ολοένα και περισσότερο ως οικογένεια.

Προτεραιότητα για την γνωστή σχεδιάστρια ρούχων είναι η κορούλα της Ελένη καθώς η ίδια έχει αφοσιωθεί για τα καλά στην ανατροφή της 6χρονης μιας και αρκετά συχνά δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές στα social media όπου περνούν χρόνο μαζί.

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής 5/12 θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου η μικρή Ελένη παίζει πιάνο.

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρη τους μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ το 2015 έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από τότε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή και την καθημερινότητά τους παίζει η κορούλα τους!

Η μικρή Ελένη, όνομα που πήρε από τη γιαγιά της και μαμά του Αντώνη Ρέμου, μετρά, πλέον, έξι χρόνια ζωής. Τόσο ο Αντώνης όσο και η Υβόννη είναι πολύ υπερήφανοι για το κοριτσάκι τους και χαίρονται να το βλέπουν να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και να αποκτά το δικό της χαρακτήρα και τη δική της προσωπικότητα.

Μπόσνιακ κόρη

Και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Το ίδιο έκαναν και αυτοί τη φορά, δείχνοντάς μας πως η μικρή τους βαδίζει στα χνάρια της μαμάς της μιας και είναι πανέμορφη! Μάλιστα λίγες μέρες πριν την είδαμε στο αυτοκίνητό της να τραγουδάει στο τέρμα αγαπημένο τραγούδι του συζύγου της.

Οι αναρτήσεις με την μικρή Ελένη