Μαζί στην Κύπρο Βανδή - Μπισμπίκης: Την έλουσε με γαρύφαλλα ενώ τραγουδούσε στην σκηνή

Τέτοιους άντρες θέλουμε κορίτσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαζί στην Κύπρο Βανδή - Μπισμπίκης: Την έλουσε με γαρύφαλλα ενώ τραγουδούσε στην σκηνή

Το ζουν στο έπακρο και δεν μπορούμε να μην τους θαυμάζουμε γι' αυτό! Το ζευγάρι πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις αγνοώντας κάμερες και φωτογραφικά φλας, όπως εκείνη στο νυχτερινό κέντρο Lindo, εκεί όπου διασκέδασαν στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Μανώλη Κονταρό.

Αυτή τη φορά, ο Βασίλης Μπισμπίκης ακολούθησε την αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, εκεί όπου εμφανίζεται τους τελευταίους επτά μήνες και μάλιστα, την αποθέωσε όσο εκείνη βρισκόταν στη σκηνή, ραίνοντάς τη με λουλούδια.

Εκείνη, έσκυψε, κάθισε στα γόνατα και τον πήρε αγκαλιά, τραγουδώντας του.

Το τρυφερό βίντεο με Βανδή - Μπισμπίκη

Νέα αρχή για την πρώην σύζυγό του μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Βανδή

Αρκετά ανανεωμένη φαίνεται πως είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μετά την αποκάλυψη της σχέσης του ηθοποιού με την Δέσποινα Βανδή, που πριν μερικές μέρες πραγματοποίησαν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time αναφέρουν ότι οι διαδικασίες του διαζυγίου προχωρούν κανονικά και πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μάλιστα πριν λίγο καιρό ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για μια μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της και αυτή ήταν να παραιτηθεί από τη δουλειά της.

«Πρωινό στο σπίτι μετά από δεκαετίες, παραιτήθηκα» είχε γράψει στην ανάρτησή της η ενώ μάλιστα υιοθέτησαν και ένα σκυλάκι το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο.

Η ίδια είχε αποκαλύψε πως ετοιμάζει κι ένα νέο πρότζεκτ χωρίς να δίνει επιπλέον πληροφορίες.

Βασίλης Μπισμπίκης νέα αρχή για την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Βασίλης Μπισμπίκης νέα αρχή για την πρώην σύζυγό του