Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor - Η νέα σχέση του Πύρρου Δήμα 4 χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor - Η νέα σχέση του Πύρρου Δήμα 4 χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του

Σε μια νέα σχέση προχώρησε στην ζωή του ο Πύρρος Δήμας, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Μάλιστα, πραγματοποιήσαν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

«Ήρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα με το χαμόγελό της, τη ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά βουρκωμένος ο Ολυμπιονίκης (διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη).

Ωστόσο, ο Πύρρος Δήμας έδωσε το «παρών» σε κοσμική εκδήλωση έχοντας στο πλευρό του είχε την Αφροδίτη Σκαφίδα, μια αθλήτρια του στίβου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

Η νέα σχέση του Πύρρου Δήμα 4 χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του

Ανατρίχιασε ο Πύρρος Δήμας για το θάνατο της γυναίκας του - «Κάθε βράδυ έκλαιγε! Ξύπνησα ένα βράδυ και...»

Ράγισε καρδιές ο Πύρρος Δήμας, με την εξομολόγηση του για το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο. Μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ1, ανατρίχιασε με τις λεπτομέρειες που έκανε γνωστές για τα όσα έζησε η σύζυγος του πριν «φύγει» από τη ζωή.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Αναστασία Δήμα, «έφυγε» χτυπημένη από τον καρκίνο και σκόρπισε τον θρήνο στην οικογένεια της.

Πύρρος Δήμας θάνατος γυναίκας

«Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας.

Ο Πύρρος Δήμας, είχε μιλήσει για τη γυναίκα του και πριν από λίγες ημέρες και είχε συγκλονίσει με την δήλωση «νομίζω ότι θα την δω μπροστά μου».