Γιάννης Βασιλείου: "Δε μετάνιωσα που δε σταμάτησα έναν βιασμό" - Εκτός εαυτού η Φαίη Σκορδά

Έγινε εξωφρενών στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Βασιλείου:

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) ο Γιάννης Βασιλείου ο οποίος αποκάλυψε για έναν βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου.

Η αποκάλυψη του Βασιλείου για έναν βιασμό και το ξέσπασμα της Σκορδά

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός» κατέληξε, ενώ πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξω φρενών με τα όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλείου, με την ίδια να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα»;

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Βασιλείου

Γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά στην ηλικία των 5 ετών βρέθηκε στην Αμερική μαζί με την οικογένεια του. Εκεί σπούδασε γυμναστής και παράλληλα ασχολήθηκε με το τραγούδι, με δικό του γκρουπ, παίζοντας μοντέρνα μουσική. Δούλεψε στο Λας Βέγκας, για ένα χρόνο, δίπλα στον Φρανκ Σινάτρα.

Εκεί αλλά και στο Bronx έζησε το νέγρικο ρυθμό, το γκόσπελ και από τότε ήθελε να το παντρέψει με το ελληνικό τραγούδι. Όταν ήρθε στην Ελλάδα εργάστηκε ως γυμναστής στο "Αμερικανικό Κολέγιο της Αγίας Παρασκευής" ενώ στο χώρο της μουσικής συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως ο Μανώλης Αγγελόπουλος.

Η επιτυχία στην καριέρα του ως τραγουδιστής ήρθε με τον δίσκο "Φήμες". Στη συμμετοχή του στο "Φεστιβάλ της Βουλγαρίας" κατέκτησε την "1η Θέση Ερμηνείας" ανάμεσα σε 32 ευρωπαϊκές συμμετοχές. Έχει συνολικά 27 δισκογραφικές δουλειές, με δέκα χρυσούς δίσκους και έναν πλατινένιο.

Έχει γιο τον, επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Αλκαίο.