"Απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο" - Ο Βαλάντης "κατακεραύνωσε" τον Πετράκο

Το ξέσπασμά του στην κάμερα του OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Πετράκο, με αρκετά βέβαια αιχμηρό τρόπο ενώ το ίδιο είχε κάνει ξανά πριν λίγο καιρό.

Το ξέσπασμα του Βαλάντη για τον Πετράκο

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι στο Survivor, αλλά σίγουρα έχουν γίνει συναντήσεις. Η απάντηση για το ποιος θα μπει θα δοθεί από τον παραγωγό και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Θα είμαι χαρούμενος αν είμαι μέσα στους εκλεκτούς που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Στις εξετάσεις πριν μπω στο Nomads διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό και αναγκάστηκα να μην ακολουθήσω. Στις εξετάσεις για το Survivor μού ήρθαν μνήμες από τις εξετάσεις του Nomads και τα νέα για την υγεία μου που είχα μάθει τότε. Με αγχώνει και πάλι η διαδικασία των εξετάσεων, υπάρχει πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά.

Δεν λέω αν εμβολιάστηκα ή όχι γιατί δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Το έχουν κάνει πολλοί κατά καιρούς και πατάνε πάνω σε αυτό για να κερδίσουν πράγματα. Και έχω αναφέρει και το όνομα του κυρίου Πετράκου. Φίλε μου, δεν μπορείς εσύ να λες τις δικές σου απόψεις και να παροτρύνεις ανθρώπους με τις απόψεις σου στο να μην εμβολιαστούν, λέγοντας ότι αν εμβολιαστούν και πεθάνουν δεν θα πάρει κανένας ευθύνη.

Όπως και εκείνος δεν θα πάρει καμία ευθύνη για τους ανθρώπους στους οποίους λέει να μην εμβολιαστούν και δεν πάνε να εμβολιαστούν και μπορεί να πεθάνουν. Άρα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα πραγματικά και απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο και μεταφέρουν τις απόψεις του στον κόσμο», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Τρομερή σπόντα προς τον Γρηγόρη Πετράκο - «Έκανα το εμβόλιο μόνο και μόνο για να τιμήσω τους νεκρούς»

Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τον εμβολιασμό. Μέσα σε όλα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Πετράκο αλλά και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Αν είχα απέναντί μου τον Γρηγόρη Πετράκο θα του έλεγα Γρηγόρη μην ακούς αυτούς τους γιατρούς. Αν είχαμε 100 γιατρούς οι 90 είναι στο εμβόλιο.

Αν ακούς τους λιγότερους, τότε υπάρχει πρόβλημα. Εγώ το έκανα μόνο και μόνο για να τιμήσω τους νεκρούς. Εμείς χάσαμε και τον θείο της Κατερίνας από κορονοϊό. Ανεμβολίαστος. Σε 20 μέρες πέθανε»