"Κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά" - Αντιδράσεις με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Τραγουδά με φόντο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και προκαλεί...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο έκανε την Παρασκευή (4/12) ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Φουρέιρα. Ωστόσο, μια κίνηση του πρώτου προκάλεσε αρκετό ντόρο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής όταν ερμήνευσε το κομμάτι «Αθήνα μου», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, είχε ως φόντο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα με χιλιάδες λουλούδια μπροστά του.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέαμα φαίνεται πως έθιξε αρκετό κόσμο, ενώ σχολιάστηκε αρκετά και από το Πρωινό, το οποίο έπαιξε κι ένα σχετικό απόσπασμα. «Αν πάρει κάποιος αυτή την εικόνα και τη στείλει στο Βρετανικό Μουσείο, θα πει “κοιτάξτε πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τα γλυπτά”, με αγάπη το λέω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε «να το μαζέψουμε σαν να μην έχει υπάρξει. Ήταν μία πρόβα».

Βίντεο με τον Αργυρό και το φόντο με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Μερικά σχόλια για την εμφάνιση του Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός σχόλια

Κωνσταντίνος Αργυρός σχόλια ανάρτηση

Ο Γιώργος Λιάγκας τσακώθηκε με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού - «Έρχεται και μου λέει...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αμέσως μετά το βίντεο που προβλήθηκε, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και την μητέρα του (δείτε το πρόσωπο της), όταν έκανε διακοπές στην Λευκάδα.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε τον τσακωμό τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού, όταν τον πλησίασε και αντί να μιλήσει για αυτόν, τον ρώτησε για την Φαίη Σκορδά.

«Είμαι το καλοκαίρι στη Λευκάδα σε ένα σούπερ μάρκετ και ψωνίζω, κάποια στιγμή είναι μια κυρία και με «παρακολουθεί», έρχεται και μου λέει "γεια, είναι και η κυρία Σκορδά μαζί σας;". Νεύριασα εγώ γιατί είπα αντί να μου μιλήσει με ρώτησε για τη Φαίη, μανούριασα, δηλαδή εγώ καθορίζομαι από τη Φαίη; Μετά έρχεται και πάλι και μου λέει «συγγνώμη, είμαι η μαμά του Κωνσταντίνου Αργυρού και επειδή αγαπάω πολύ τη Φαίη, για αυτό σας ρώτησα, μην με παρεξηγήσετε. Να έρθετε όποτε θέλετε για φαγητό», είπε.