Γιώργος Βελισσάρης για Super Κική: «Δεν την ήξερα και μόλις μου την είπαν ρώτησα τα παιδιά»

«Δεν την αλλάζω με τίποτα, είναι ψυχάρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Βελισσάρης για Super Κική: «Δεν την ήξερα και μόλις μου την είπαν ρώτησα τα παιδιά»

Τον Γιώργο Βελισσάρη τον βλέπουμε στο μουσικό show του ALPHA «J2US» καθώς το ζευγάρι του είναι η Super Κική. Το πρωί της Δευτέρας 6/12 ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βελισσάρη

«Περνάμε πολύ καλά και έχουμε δεθεί όλοι μεταξύ μας. Η κ. Πατούλη μου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναφύγει. Θα έρθει και στο μαγαζί και θα τραγουδήσουμε μαζί. Η κ. Μάρα δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε. Έχει το πρόβλημα με το πόδι της. Ήταν από τις πρώτες που έρχονταν στις πρόβες και έφευγε τελευταία.

Μπορεί να ήταν στο καροτσάκι για 12 ώρες. Εγώ δεν θα άντεχα. Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή: «Και η Madona να ήταν κάτι πρέπει να πουν. Εγώ ανήκω στον χώρο ως δημοτικός τραγουδιστής. Τώρα που λέμε ξένο, εγώ δεν ξέρω καθόλου αγγλικά. Έχω στεναχωρηθεί αλλά δεν πειράζει».

Για τη Super Kiki: «Δεν την ήξερα και μόλις μου την είπαν ρώτησα τα παιδιά μου. Δεν την αλλάζω με τίποτα, είναι ψυχάρα. Καλύτερη δεν θα μπορούσα να έχω».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Βελισσάρη

Ο Γιώργος Βελισσάρης γεννήθηκε σ' ένα ορεινό χωριό στους πρόποδες του Ερύμανθου το λεγόμενο Τσίπιανα όπου βρίσκεται στο νομό Ηλείας. Από μικρό παιδί του άρεσε να τραγουδά. Σε ότι γλέντι και γιορτές γινόταν στο χωριό είχε συμμετοχή. Πρώτη φορά που τραγούδησε σε πάλκο ήταν στο πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο στο χωριό του. Εκεί ο κλαρινίστας Κώστας Κόκκορης τον άκουσε και τον πήρε μαζί του σε διάφορα πανηγύρια στην Τρίπολη.

Μαζί του έκατσε περίπου τέσσερα χρόνια. Έπειτα πήγε στην Πάτρα. Εκεί άρχισε να τραγουδά σε διάφορα πανηγύρια με μεγάλους καλλιτέχνες όπως (Φιλιώ Πυργάκη, Αλέκο Κιτσάκη, Γιάννη Κωνσταντίνου, Κώστα Μετζελόπουλο, Αλέκα Φραγκούλη, κ.α.). Το πρώτο μαγαζί που δούλεψε ήταν το Όραμα όπου από 'κει και πέρα άρχισε η καριέρα του να ανεβαίνει γιατί γνώρισε τον μουσικοσυνθέτη Κώστα Πίτσο, ο οποίος του έκανε όλες τις δισκογραφικές δουλειές και του έδωσε πολλά τραγούδια όπως (Θέλω να ρίξει μια βροχή, Εγώ δεν θέλω παντρειά, Ψάχνω να βρω φιλενάδα, Γράμματα σου στέλνω κ.α).

Ερχόμενος στην Αθήνα εργάστηκε σε πολλά νυχτερινά κέντρα μερικά από αυτά είναι (Έλατος, Αγρίμια, Γλυκοχάραμα κ.α). Έχει κανει αρκετές περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία.