«Αυτή τη στιγμή είμαι ΑΜΕΑ» - Η ατάκα της Μάρας Μείμαρίδη που έφερε σε αμηχανία την Κατερίνα Καινούργιου

Έτρεξε να τη διορθώσει η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτή τη στιγμή είμαι ΑΜΕΑ» - Η ατάκα της Μάρας Μείμαρίδη που έφερε σε αμηχανία την Κατερίνα Καινούργιου

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το J2US, η Μάρα Μεϊμαρίδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και κατάφερε για ακόμα μία φορά να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με μία μόνο ατάκα της.

Μετά λοιπόν το σχόλιό της για τον Χρήστο Σαντικάι, η Μάρα Μεϊμαρίδη έπιασε τα ΑΜΕΑ, και χαρακτήρισε τον εαυτό της άτομο με ειδικές ανάγκες επειδή είχε το ατύχημα. Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε πολύ έντονα αυτή τη φορά και προσπάθησε να μαζέψει τη νέα ατάκα της συνεργάτιδάς της.

Η ατάκα της Μάρας Μεϊμαρίδη και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

«Όπως βλέπεις Κατερίνα, αυτή τη στιγμή είμαι ένα άτομο ΑΜΕΑ, δηλαδή με ειδικές ανάγκες. Κυκλοφορώ με ένα αναπηρικό καροτσάκι. Σε ένα υπέρλαμπρο show που έχει παγέτες, μπριγιάν, φτερά, τουαλέτες να έχεις και μια ανάπηρη εκεί πέρα να την πηγαινοφέρνεις, δεν είναι ωραίο το θέαμα. Καλά έκαναν και με έδιωξαν», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στο άκουσμα αυτής της ατάκας, η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε: «Το ότι κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι δεν σημαίνει ότι του παίρνει κάτι από τη λάμψη.

Αν πριν λίγα χρόνια τηλεοπτικά λέγατε κάτι τέτοιο – που έχουν ειπωθεί τέρατα τηλεοπτικά – θα πέρναγε έτσι. Η παραμικρή λέξη που μπορούμε να πούμε φιλτράρεται γιατί μπορεί να περάσουμε ένα πολύ άσχημο μήνυμα και να μην είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να πούμε. Δεν είστε ΑΜΕΑ Μάρα μου, τραυματίας είστε».

Χαμός στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη

Την αποχώρηση της Μάρας Μεϊμαρίδη από το προχθεσινό 4/12 live του J2US σχολίασαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον αέρα του ALPHA. Ωστόσο, το κλίμα δεν ήταν ήρεμο, αφού ο Δημήτρης Πανόπουλος ξέσπασε εναντίον της.

Αφορμή στάθηκε η ατάκα της προς τον σύντροφο της Λάουρα Νάργες, Χρήστο Σαντικάι στον αέρα της Super Κατερίνα πριν από μερικές ημέρες.

«Εμένα δεν θα μου λείψει καθόλου, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει. Πραγματικά δεν θέλω να την ακούω. Μετά από τέτοια δήλωση δεν θέλω να την ακούω. Καλύτερα, γλίτωσε ο Stan. Είμαι απόλυτος σε αυτό. Δεν υπάρχει ελαφρυντικό. Όταν εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό, κανένα.

Άμα έχεις τέτοιες απόψεις να κάτσεις σπίτι σου, μη βγαίνεις στην τηλεόραση να τις λες, προσβάλλονται άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που περιμένουν να ακούσουν έναν ωραίο λόγο, ένα καλό σχόλιο, ένα χιούμορ», είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Για να το κλείσουμε, όντως ήταν μια φράση που δεν άρεσε σε κανέναν. Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.