Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάριος Ιορδάνου: «Άδειασε» τη Μάρα Μεϊμαρίδη - «Καμία καλλιέργεια...»

«Είναι δυνατόν εν έτει 2021 να λες “τι ράτσα είναι”;»

Μάριος Ιορδάνου: «Άδειασε» τη Μάρα Μεϊμαρίδη - «Καμία καλλιέργεια...»
News 06.12.2021 21:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/12) ο Μάριος Ιορδάνου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μάρα Μεϊμαρίδη και την περιβόητη ατάκα της για τον Χρήστο Σαντικάι.

Τα σχόλια του Μάριου Ιορδάνου για τη Μάρα Μεϊμαρίδη

«Δεν μπορώ να ακούω κάποιους που είναι τόσο ρατσιστές, που δίνουν τόσο μεγάλο βάρος σε ποια χώρα γεννήθηκες και ποια καταγωγή έχεις. Ρε παιδιά, μην περιορίζεται την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Μια απλή, χαζή και ξεφτιλισμένη γεωγραφία είναι.

Δεν έχει καμία σημασία η γεωγραφία. Ρε, οι άνθρωποι έχουν σημασία. Τυχαίο γεγονός, άμα γεννήθηκες εδώ, αν γεννήθηκες στην Αμερική ή αν γεννήθηκες δίπλα στην Τουρκία. Μη δίνουμε βάση σε τυχαία γεγονότα. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι.

Βγαίνει μια τύπισσα που δεν θυμάμαι το όνομά της και λέει “τι ράτσα είναι”. Πας καλά; Πας καλά; Είναι δυνατόν εν έτει 2021 να λες “τι ράτσα είναι”; Που ούτε για τα σκυλιά πρέπει να το λέμε γιατί έχουν την ίδια αξία με εμάς.

Και το λες για τον άνθρωπο; Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια; Δεν σκάβουμε καθόλου την ψυχή μας; Τίποτα; Ντουβάρια; Δεν το δέχομαι εγώ αυτό. Μην περιορίζετε την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ανθρώπινος», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Ιορδάνου.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ΑΜΕΑ» - Η ατάκα της Μάρας Μείμαρίδη που έφερε σε αμηχανία την Κατερίνα Καινούργιου

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το J2US, η Μάρα Μεϊμαρίδη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και κατάφερε για ακόμα μία φορά να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με μία μόνο ατάκα της.

Μετά λοιπόν το σχόλιό της για τον Χρήστο Σαντικάι, η Μάρα Μεϊμαρίδη έπιασε τα ΑΜΕΑ, και χαρακτήρισε τον εαυτό της άτομο με ειδικές ανάγκες επειδή είχε το ατύχημα. Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε πολύ έντονα αυτή τη φορά και προσπάθησε να μαζέψει τη νέα ατάκα της συνεργάτιδάς της.

«Όπως βλέπεις Κατερίνα, αυτή τη στιγμή είμαι ένα άτομο ΑΜΕΑ, δηλαδή με ειδικές ανάγκες. Κυκλοφορώ με ένα αναπηρικό καροτσάκι. Σε ένα υπέρλαμπρο show που έχει παγέτες, μπριγιάν, φτερά, τουαλέτες να έχεις και μια ανάπηρη εκεί πέρα να την πηγαινοφέρνεις, δεν είναι ωραίο το θέαμα. Καλά έκαναν και με έδιωξαν», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στο άκουσμα αυτής της ατάκας, η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε: «Το ότι κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι δεν σημαίνει ότι του παίρνει κάτι από τη λάμψη.

Αν πριν λίγα χρόνια τηλεοπτικά λέγατε κάτι τέτοιο – που έχουν ειπωθεί τέρατα τηλεοπτικά – θα πέρναγε έτσι. Η παραμικρή λέξη που μπορούμε να πούμε φιλτράρεται γιατί μπορεί να περάσουμε ένα πολύ άσχημο μήνυμα και να μην είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να πούμε. Δεν είστε ΑΜΕΑ Μάρα μου, τραυματίας είστε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Το λέω και το πιστεύω" - Η απάντηση της Λάουρα Νάργες στη Μεϊμαρίδη μετά τα νέα σχόλια για τον Σαντικάι

Νέο σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάι - «Με το... σαλιγκάρι πως τον λένε»

Share