Ελένη Ράντου: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της για την γιορτή της

Η σπάνια φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Ράντου: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της για την γιορτή της

Σήμερα (6/12) ήταν η γιορτή του Αγίου Νικολάου και έτσι όλοι οι celebrities ευχήθηκαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook είπε τα χρόνια πολλά στην κόρη της, Νικολέττα.

Η ίδια πολύ σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ωστόσο η σημερινή μέρα αποτέλεσε μία εξαίρεση.

Η Νικολέττα έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα και έχει χαρακτηριστικά τόσο από τη μητέρα της όσο και από τον πατέρα της.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για την κόρη της

«Χρόνια πολλά μοναδική μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η αγαπημένη ηθοποιός.

Ελένη Ράντου κόρη

Η τρυφερή εξομολόγηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει»

Με αφορμή την πρεμιέρα της της παράστασης «Κοινή ησυχία» την οποία σκηνοθετεί η Ελένη Ράντου και πρωταγωνιστεί ο επί 27 χρόνια σύζυγός της Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε εκεί.

Μεταξύ άλλων το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στη συνεργασία τους αλλά και το πως είναι πλέον η σχέση τους μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, η ίδια παλιότερα είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει η πρόταση γάμου.

«Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας» συμφώνησαν και οι δυο μιλώντας για την πρώτη τους συνεργασία μετά τα τόσα χρόνια κοινής ζωής ενώ παραδέχτηκαν ότι πάνω στη δουλειά έχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να είναι εκείνος που κάνει πίσω μιας και όπως είπε η Ελένη Ράντου τώρα παίζει στην έδρα της.

Όσο για το πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους αλλά και το αν είναι ερωτευμένοι ακόμα η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: «Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά είτε κανονικά είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα.

Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αρκετή δόση χιούμορ είπε: «Εγώ ερωτευμένος με αυτό;» και στη συνέχεια συμπλήρωσε, «Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει».