Φλέρταρε την Ελένη στο Mega - Του έβαλε τις φωνές η Μενεγάκη και τον κόβει από τις εκπομπές της

Τα πάνω κάτω με τον ηθοποιό από την Γη της Ελιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φλέρταρε την Ελένη στο Mega - Του έβαλε τις φωνές η Μενεγάκη και τον κόβει από τις εκπομπές της

Πριν από λίγες ημέρες είχε την πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη. Ο ηθοποιός από τη σειρά Γη της Ελιάς βρέθηκε στο Mega και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, το ξεκίνημά του στην υποκριτική, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την εξέλιξη του ρόλου του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά.

Στην αρχή της συνέντευξης, δεν δίστασε να πει στην παρουσιάστρια "Μπορώ να σου πω, πόσο όμορφη είσαι;", με την Ελένη να έρχεται σε φανερή αμηχανία.

Κι αν όλα είχαν σταματήσει εκεί ίσως δεν θα πείραζε και τόσο αλλά το περιοδικό Ciao σε σημερινό του 7/12 δημοσίευμα αναφέρει πως... έγιναν κι άλλα που δεν μάθαμε ποτέ!

Τι συνέβη μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Λίαμ Άιρλαντ

Όπως μεταφέρουν πηγές του περιοδικού Ciao, ο νεαρός πρωταγωνιστής δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να την φλερτάρει και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.

Η Ελένη προσπάθησε να τον κρατήσει σε απόσταση, όμως εκείνος επέμενε και κάποια στιγμή η παρουσιάστρια ξέσπασε και τον έβαλε στην θέση του. Μάλιστα, όπως μεταφέρουν οι ίδιες πηγές, του είπε ξεκάθαρα ότι εάν δεν σταματήσει αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα τον έχει καλεσμένο στην εκπομπή της.

Ο Λίαμ δεν πτοήθηκε με αυτό και συνέχισε να της λέει πόσο όμορφη είναι. Η Ελένη που έχει πολύ σαφή όρια, αναγκάστηκε να του το ξεκόψει πολύ απότομα και να κάνει την "απειλή" της πραγματικότητα, ζητώντας από τους συνεργάτες της με πολύ ρητό τόπο να μην είναι ποτέ ξανά καλεσμένος στην εκπομπή της καθώς την έφερε σε δύσκολη θέση.