Πάρτι στο πλατό του MEGA - Η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα για τα γενέθλιά του

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάρτι στο πλατό του MEGA - Η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα για τα γενέθλιά του

Πολύ ξεχώριστη είναι η σημερινή (7/12) μέρα για τον Σάββα Πούμπουρα, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μάλιστα, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη του ετοίμασε και μια όμορφη έκπληξη ενώ πριν μερικές μέρες γιόρτασε και τα γενέθλια του γιου της.

Συγκεκριμένη, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής από το καμαρίνι της κρατώντας στα χέρια της μια τούρτα. Φυσικά, κατευθύνθηκε προς τον Σάββα και μαζί με τους συνεργάτες της του τραγούδησαν το καθιερωμένο τραγούδι γενεθλίων.

Φυσικά, ο ίδιος τους ευχαρίστησε για τις ευχές αλλά και για τη τούρτα και τόνισε πως νιώθει ευλογημένος.

Η έκπληξη της Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα για τα γενέθλιά του

Η Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Σάββα Πούμπουρα on air για τις μαγειρικές του ικανότητες

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει αποδείξει πως οι προκλήσεις για εκείνον δεν έχουν τέλος καθώς στη εκπομπή «Ελένη» , τον είδαμε να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να σχολιάσει χαρακτηριστικά πως: «Αυτό το καταπληκτικό παιδί, όλον αυτό τον καιρό, αν δεν μας φέρνει τσουρέκια που φτιάχνει, μας φέρνει τυροπιτάκια κι επειδή τα φτιάνει και μας είπε ότι είναι εύκολα, είπαμε να μας τα δείξει να τα κάνουμε κι εμείς».

Ενώ από την άλλη κλείνοντας σχολίασε: "Μπράβο κορίτσι του, γυναίκα του, σύζυγέ του, μανούλα του παιδιού του, μπράβο, έχεις κάνει καταπληκτική επιλογή. Καλό παιδί, ωραίο, δουλευταράς, καλός μπαμπάς και συνεργάσιμος και στην κουζίνα".