Κόνι Μεταξά: "Θα πω την αλήθεια! Είναι ένα..." - "Έσπασε" την σιωπή της για τον Τάσο Ξιαρχό

"Μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά:

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Κόνι Μεταξά. Μεταξύ άλλων, η ίδια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι δυο τους έχουν τσακωθεί.

Οι δηλώσεις της Μεταξά για τον Ξιαρχό

«Θα πω την αλήθεια. Είναι ένα προσωπικό θέμα και δε χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει με μένα και τον Τάσο. Ο Τάσος ανέβασε πριν έναν χρόνο μόνος του ότι δεν ξανασυνεργάζεται μαζί μου. Εγώ όπως ξέρετε δε λέω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Πολύ λίγα πράγματα. Θεωρώ πως δεν είναι δουλειά του κόσμου.

Είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί σήμερα να μιλάμε και αύριο να μη μιλάμε. Κάθε φορά που μιλάμε ή δεν μιλάμε θα πρέπει να ενημερώνουμε όλον τον κόσμο; Μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό.Τέλος πάντων. Βρεθήκαμε, ναι. Αλλά αυτό είναι προσωπικό μας θέμα. Το αν ο Τάσος έφυγε από αυτή τη συζήτηση και θεώρησε πως έγιναν χειρότερα τα πράγματα είναι δικό του πρόβλημα. Απλά μιλήσαμε έτσι όπως έχεις κάνει με ένα φίλο που έχεις τσακωθεί. Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι δουλειά του κόσμου να γνωρίζει τι έχει γίνει», σχολίασε η Κόνι Μεταξά.

Ο Τάσος Ξιαρχό «άδειασε» την Κόνι Μεταξά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Κόνι Μεταξά και διέψευσε τα λεγόμενά της ότι δηλαδή μίλησαν και πλέον ήταν όλα καλά.

Μάλιστα, ο Τάσος Ξιαρχό εξήγησε πως όντως βρεθήκαν αλλά αντί να γίνουν καλύτερα τα πράγματα μεταξύ τους, έγιναν χειρότερα.

«Είμαι πολύ καλά, έχω ξεδιαλέξει, έχω ξεκαθαρίσει. Με την Κόνι Μεταξά, βρεθήκαμε, μιλήσαμε, χειροτέρεψαν τα πράγματα και το αφήσαμε. Τα ειρωνικά βλέμματα δεν βοηθάνε. Περίμενα να τα βρούμε στην κουβέντα μας αλλά μόνο που δεν τα βρήκαμε. Πλέον δεν με νοιάζει καθόλου για την Κόνι.

Η περιπέτεια μου αφήνει μόνο ένα μικρό χαμόγελο. Από τη μία στεναχωριέμαι για τις συνεργασίες γιατί χάνω χρήματα αλλά από την άλλη δεν είμαι πια σούπερ μάρκετ να ανεβάζω συνέχεια για εταιρείες», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.