Κωνσταντίνου και Ελένης - Αποκάλυψη: Ο Περικλής Αλμπάνης για να παίξει στη σειρά πήρε...

Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης - Αποκάλυψη: Ο Περικλής Αλμπάνης για να παίξει στη σειρά πήρε...

Ο Περικλής Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» καθώς αποκάλυψε το ποσό που είχε πάρει για ένα επεισόδιο. Δείτε επίσης τον πραγματικό λόγο που δεν συνεχίστηκε το Κωνσταντίνου και Ελένης .

Οι δηλώσεις του Περικλή Αλμπάνη

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Για ένα επεισόδιο πήρα τότε 1,5 εκατομμύριο δραχμές. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας».

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε και για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα. «Όσα καταγγέλθηκαν τα γνώριζα. Το τι γινόταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τα γνώριζα.

Κακοποιητική συμπεριφορά δεν έχω ζήσει. Παρενόχληση έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά οκ, το αντιμετώπισα. Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών».

Λίγα λόγια για τον Περικλή Αλμπάνη

Γεννήθηκε στην Μεσσηνία όπου και μεγάλωσε. Ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο στην Μεσσηνία στις αρχές της δεκαετίας του 1980, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις ως ερασιτέχνης ηθοποιός. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην παιδική σειρά Ο καπετάν Σβούρας στην ΕΡΤ έχοντας τον ομώνυμο ρόλο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ έπαιζε σε μία παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ, γνώρισε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ξεκινώντας την μεταξύ τους συνεργασία στο θέατρο.

Στην τηλεόραση ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Οι Απαράδεκτοι, Οι φρουροί της Αχαΐας, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά ενώ από το 1993 μέχρι το 1995 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Το ροζ συννεφάκι στο Mega Channel. Κάποιες ακόμη γνωστές του συμμετοχές στην τηλεόραση ήταν στις σειρές Ντόλτσε Βίτα, Κωνσταντίνου και Ελένης και Εγκλήματα.