Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Η Τούρτα της Μαμάς: Το πρώτο γκέι φιλί στην σειρά της ΕΡΤ - Χιλιάδες αντιδράσεις

Αποθεώθηκε στα social media

Η Τούρτα της Μαμάς: Το πρώτο γκέι φιλί στην σειρά της ΕΡΤ - Χιλιάδες αντιδράσεις
News 07.12.2021 16:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρώτο γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της Μαμάς», παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/12) και μάλιστα είδε την απόλυτη αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εν λόγω φιλί το είδαμε μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών που ενσαρκώνουν ένα ανοιχτά ομόφυλο ζευγάρι που έχει την πλήρη αποδοχή της οικογένειάς του, δηλαδή τον στρατιωτικό Πάρι και τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και τότε ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!

Η συγκεκριμένη σκηνή αποθεώθηκε από τους χρήστες στα social media και δε στο Twitter!

Τα tweets για το γκέι φιλί στην Τούρτα της μαμάς

Ξέσπασε ο ηθοποιός της σειράς, Πάρις Θωμόπουλος - «Έχουμε συνδυάσει τον ομοφυλόφιλο στην τηλεόραση σαν...»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης 21/10 ο Πάρις Θωμόπουλος. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα ο ρόλος του ομοφυλόφιλου λοχαγού. Έχεις κάτι να παίξεις. Με την έννοια ότι είναι πολύ κόντρα από εμένα και από την έννοια ότι είναι κάτι ακραίο.

Το να κάνεις έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος είναι πολύ αντρουά και είναι και λοχαγός…Δεν είναι σπάνιο, απλώς δεν έχουμε συνηθίσει εμείς που βλέπουμε τηλεόραση, να βλέπουμε τον ομοφυλόφιλο σε αυτό το στυλ. Τον έχουν συνδυάσει με μια καρικατούρα που θα είναι θηλυπρεπής…».

«Η επιτυχία του ρόλου που υποδύομαι στη σειρά “Η Τούρτα της Μαμάς” επιτελεί έργο και περνάει μηνύματα, όπως και κάθε επεισόδιο του Αλέξανδρου Ρήγα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάρις Θωμόπουλος: «Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να είναι πολύ πιο άντρες από κάποιους στρέιτ»

Η Τούρτα της Μαμάς: «Εισβάλλει» στην σειρά ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Θωμάς

Share