Η τούρτα της μαμάς 6/12: Το διαζύγιο της Βέτας και του Κυριάκου δεν θα έχει καλές εξελίξεις

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τούρτα της μαμάς 6/12: Το διαζύγιο της Βέτας και του Κυριάκου δεν θα έχει καλές εξελίξεις

Οι εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» θα είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς ο Κυριάκος και η Βέτα θα βάλουν τις υπογραφές για το διαζύγιό τους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η Υρώ Μανέ ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για την σειρά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Η τούρτα της μαμάς

Παρόντες θα είναι ο Διαμαντής, δικηγόρος του Κυριάκου, και η Αμαλία, δικηγόρος της Βέτας, που και αυτοί, όπως και η Βέτα με τον Κυριάκο, είναι σε διάσταση. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και τα δυο ζευγάρια δεν χάνουν ευκαιρία για καβγάδες και πιπεράτες σπόντες.

Όλο αυτό το κλίμα, όμως, υποδηλώνει πως το πάθος και η αγάπη μεταξύ των δύο ζευγαριών δεν έχει σβήσει, κάτι που όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αντιλαμβάνονται, γι’ αυτό και θα κάνουν ό,τι μπορούν να μην αφήσουν τις τελικές υπογραφές να πέσουν στα χαρτιά του διαζυγίου.

Παράλληλα, ο Ρήγας, το σέξι αγόρι με τα τατουάζ, συνεχίζει να εμφανίζεται απρόσκλητο στους κήπους του σπιτιού και προκαλεί αναστάτωση στη Μαριλού.

Λίγα λόγια για την σειρά «Η τούρτα της μαμάς»

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης…συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που απολαμβάνουν οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη, στις 23:00.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, που μέσα από την ιδιαίτερη και διεισδυτική ματιά των δημιουργών της, παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020, έχουν ο Κώστας Κόκλας (Τάσος) και η Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία), ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπως η εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στον ρόλο του θείου Ακύλα και της Λυδίας Φωτοπούλου στον ρόλο της καταπληκτικής γιαγιάς, Μαριλού.

Βασικός άξονας της πλοκής είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς… Τραπέζια που στήνονται σε γενέθλια, επετείους γάμων, βαφτίσεις, κηδείες, αλλά και σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, όπου οι καλεσμένοι -διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων- μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να θυμηθούν, να χαμογελάσουν, αλλά και να μαλώσουν, να διαφωνήσουν…

Όταν, λοιπόν, το φαγητό παύει να είναι, απλώς, ένας τρόπος γαστρονομικής ευχαρίστησης, ένας κώδικας επιβίωσης, και γίνεται μια γλυκιά αφορμή για παρέα, για αγάπη, για ασφάλεια, τότε φτάνει στο τραπέζι «Η τούρτα της μαμάς». Για να επιβεβαιώσει τη συντροφικότητα, την παρέα, την ιδέα της οικογένειας.

Η συγκεκριμένη τούρτα μιας απλής, καθημερινής, συνηθισμένης μαμάς, της Καίτης Κωνσταντίνου, η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη, έχει μια μαγική δύναμη. Απαλύνει καθετί που μας στενοχωρεί, μας αγχώνει ή μας φέρνει σε δύσκολη θέση, μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα και να χαμογελάμε ξανά όπως τότε που ήμασταν παιδιά. Η τούρτα κρύβει καλά το μυστικό της, γιατί είναι πολύτιμο και το ξέρουν μόνο οι μαμάδες αυτού του κόσμου, όταν τη φτιάχνουν για τον άντρα τους και τα παιδιά τους!