'Εξαλλη η Υρώ Μανέ: «Δεν έχω σχέση με την Τούρτα της Μαμάς, γιατί να με ρωτήσετε;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
'Εξαλλη η Υρώ Μανέ: «Δεν έχω σχέση με την Τούρτα της Μαμάς, γιατί να με ρωτήσετε;»

Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Υρώ Μανέ. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Τα εγκλήματα», με την οποία και την έχουν ταυτίσει.

Να τονίσουμε πως η ίδια είχε αποκαλύψει παλιότερα πως δεν έχει κρατήσει με κανέναν επαφές από την σειρά. Μάλιστα, όταν την ρώτησαν για το εάν θα συμμετάσχει τελικά στη σειρά «Τούρτα της μαμάς», φάνηκε να μένει έκπληκτη.

«Δεν έχω σχέση εγώ με αυτό, γιατί να με ρωτήσετε;», είπε αρχικά η Υρώ Μανέ και συνέχισε: «Γράφονται και λέγονται πάρα πολλά, αλλά δεν έχω σχέση».

Οι δηλώσεις της Υρώς Μανέ

Ξεσπά η Υρώ Μανέ για Φιλιππίδη - «Περί κατάντιας πρόκειται»

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της, μιλώντας με σκληρά λόγια.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του. Είχαμε κάνει μόνο μια συνεργασία κινηματογραφική στον Ηλία του 16ου. Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε γι’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε αρχικά.

«Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει όλο αυτό το οικοδόμημα τόσα χρόνια, βρισκόντουσαν σε τόσο ισχυρές θέσεις, εξαρτώνταν άλλοι άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτή την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια που δεν τα ξέραμε -εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι», τόνισε, μετά τις αποκαλύψεις της κουμπάρας του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Αυτή τη στιγμή λυπάμαι απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κριθούν έτσι όπως πρέπει και έχω και πολύ μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι τελικά τα πράγματα παίρνουν κάποια στιγμή τον σωστό δρόμο και οι άνθρωποι, επίσης, αυτό που τους αξίζει», κατέληξε.