Ελένη: Άφωνη η Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής με Πούμπουρα και Ουγγαρέζο - Τι συνέβη;

«Όλοι νόμιζαν ότι θα σκοτωθούμε σε αυτή την εκπομπή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη: Άφωνη η Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής με Πούμπουρα και Ουγγαρέζο - Τι συνέβη;

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, είδαμε πριν λίγο πως δημιουργήθηκε μια "ένταση" ανάμεσα σε εκείνη και τον συνεργό της.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγαρρέζος μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα έκαναν μια αποκάλυψη αναφορικά με την σχέση που έχουν. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας αγκάλιασε τον Δημήτρη και είπε πως του έκανε το ωραιότερο δώρο γενεθλίων, ενώ στη συνέχεια έκαναν πλάκα για την ηλικία τους.

Ο Δημήτρης είπε «δεν έχουμε καμία σύγκρουση γιατί είμαστε τελείωσε διαφορετικοί εσωτερικά! Εγώ είμαι γέρος και αυτός εδώ 19 χρονών… (γέλια)…».

Και τότε ο Σάββας άρπαξε την ευκαιρία και είπε «όλοι νόμιζαν ότι θα σκοτωθούμε σε αυτή την εκπομπή εγώ με τον Δημήτρη!». Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει χαρακτηριστικά: «Μα, δεν έχετε κάτι να χωρίσετε…».

Ο διάλογος Ουγγαρέζου - Πούμπουρα on air

Πάρτι στο πλατό του MEGA - Η έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα για τα γενέθλιά του

Πολύ ξεχώριστη είναι η σημερινή (7/12) μέρα για τον Σάββα Πούμπουρα, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μάλιστα, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη του ετοίμασε και μια όμορφη έκπληξη ενώ πριν μερικές μέρες γιόρτασε και τα γενέθλια του γιου της.

Συγκεκριμένη, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής από το καμαρίνι της κρατώντας στα χέρια της μια τούρτα. Φυσικά, κατευθύνθηκε προς τον Σάββα και μαζί με τους συνεργάτες της του τραγούδησαν το καθιερωμένο τραγούδι γενεθλίων.

Φυσικά, ο ίδιος τους ευχαρίστησε για τις ευχές αλλά και για τη τούρτα και τόνισε πως νιώθει ευλογημένος.